Έγκυος η Βικτόρια;

05.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το είπαν και μάλλον το κάνουν οι Μπέκαμ, οι οποίοι επιθυμούσαν διακαώς να αποκτήσουν ένα τέταρτο παιδί κι όπως φαίνεται η επιθυμία τους γίνεται πραγματικότητα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το είπαν και μάλλον το κάνουν οι Μπέκαμ, οι οποίοι επιθυμούσαν διακαώς να αποκτήσουν ένα τέταρτο παιδί κι όπως φαίνεται η επιθυμία τους γίνεται πραγματικότητα. Βουίζει ο τόπος τις τελευταίες μέρες ότι η Βικτόρια είναι έγκυος στο τέταρτο και μάλιστα έχουν... ντοκουμέντα που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Στα πάρτι γενεθλίων της η Βικτόρια δεν ήπιε καθόλου αλκοόλ, ενώ όλη τη βραδιά την έβγαλε με νερό και χυμούς. Όλοι απόρησανόταν παρατήρησαν ότι η Posh δεν πλησιάζει τη σαμπάνια, αφού είναι γνωστό ότι έχει μία αδυναμία στον αφρώδη οίνο. Άσε, που κάποιοι άλλοι παρατήρησαν ότι η κοιλιά της δεν είναι και τόσο πλάκα, αλλά φουσκώνει λίγο. Να βαρυστομάχιασε το αποκλείουμε, διότι Μπέκαμ και βαρυστομαχιά είναι... τσακωμένες.

Πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Ντέιβιντ δήλωσε ότι θέλουν πολύ να αποκτήσουν ένα τέταρτο παιδί και μάλιστα να είναι κορίτσι, αφού έχουν ήδη τρεις γιους, τους Μπρούκλιν, Ρομέο και Κρουζ. Τώρα, αν πραγματοποιηθεί κι αυτή η επιθυμία τους, θα μάθουμε σύντομα.