Με Θώδη "έπνιξαν" τον καημό τους!

06.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πως το λέει η παροιμία; «Θέλει η... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει». Ε, το αυτό συνέβη με τους πρώην συνεργάτες της Έμυς Λιβανίου, οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας, πρώτη μέρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως το λέει η παροιμία; «Θέλει η... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει». Ε, το αυτό συνέβη με τους πρώην συνεργάτες της Έμυς Λιβανίου, οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας, πρώτη μέρα μετά την απομάκρυνση - ποινή της παρουσιάστριας, μόνο πάρτι δεν έστησαν. Μόνοι στην εκπομπή ήταν κι αν κρίνω από τα χαμόγελα ευτυχίας που είχαν επί τρεις ώρες, τότε για τους πρώην συνεργάτες εφεξής θα είναι τω όντι... «Κάθε μέρα καλημέρα»!

Ειδικά, ο Αντώνης Κοκορίκος και Βαγγέλης Γκούμας, που κατά την Έμυ τσακώνονταν στη γωνία για το ποιος θα έχει περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο στον αέρα, ήταν σε κατάσταση... νιρβάνας! Μάλλον, όχι. Ήταν σαν τους σκλαβωμένους, που επιτέλους έφυγε από πάνω τους ο... Λιβανικός ζυγός! Κι επειδή μία τέτοια μέρα ανεξαρτησίας γιορτάζεται ωσάν... εθνική επέτειος, οι πρώην συνεργάτες είχαν καλεσμένη στην πρώτη μ.Ε. εκπομπή την Έφη Θώδη. Ταιριάζει γάντι με την περίπτωση.

Γλέντι τρικούβερτο έστησαν στο πλατό και μόνο που δεν σηκώθηκαν να ρίξουν τις λεβέντικες στροφές τους όταν η Θώδη έλεγε τα δημοτικά της. Μόνο ο Τέρενς που δεν πήρε τηλέφωνο να κάνει καμία αφιέρωση. Πάντως, δεν σταμάτησαν να γελάνε και μερικές φορές το έκαναν τόσο δυνατά μπας και ακουστεί κατά... Κολωνάκι μεριά! Στη δεύτερη μ.Ε. εκπομπή είχαν καλεσμένη την Έφη Σαρρή. Μάλλον, είπαν να ρίξουν λίγο τους τόνους του γλεντιού. Κρίμα, τέτοιες στιγμές πρέπει να έχουν διάρκεια. Άσε, που περίμενα να έχουν Βαζαίο - Γιαννούλη και για ένα νησιώτικο γλέντι!