"Το πρόστυχο, το άσπρο εσώρουχο της Τζούλιας"!

06.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κόλλημα με την Τζούλια Αλεξανδράτου έχουν φάει στο Star και δεν την αφήνουν να κάνει ρούπι, χωρίς να είναι τουλάχιστον μία κάμερα τους ξοπίσω της. Φτερνίστηκε η Τζούλια; Το Star είναι εκεί για να μας το δείξει από το δελτίο του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κόλλημα με την Τζούλια Αλεξανδράτου έχουν φάει στο Star και δεν την αφήνουν να κάνει ρούπι, χωρίς να είναι τουλάχιστον μία κάμερα τους ξοπίσω της. Φτερνίστηκε η Τζούλια; Το Star είναι εκεί για να μας το δείξει από το δελτίο του. Τσακώθηκε η Τζούλια με τον αγαπημένο της Μισέλ; Πάλι το Star είναι εκεί. Αν και τους τρικούβερτους καβγάδες που στήνει με τον καλό της κάθε λίγο και λιγάκι, μάλλον τους χάνουν.

Ωστόσο, δεν πρέπει να είμαι αχάριστη. Η κάμερα του Star ήταν «παρών» όταν η Τζούλια μας αποκάλυψε όλο χάρη κι όλο νάζι το λευκό βρακάκι της! Θα μου πεις, σε αυτούς το έδειξε πάνω στα νεύρα της, που δεν την αφήνουν ήσυχη. Και πάλι, όμως, εύγε στο Star που ακόμη κι έτσι ανάγκασε την Αλεξανδράτου να βγει από τα ρούχα της. Ελπίζω την επόμενη φορά να την τσαντίσουν περισσότερο και να βγάλει τελείως το φορεματάκι της. Να έχουμε να λέμε.

Τέλος πάντων. Αφού μας έδειξαν πόσες φορές τη σκηνή - διαμαρτύρομαι. Έχεις τέτοιο αποκλειστικό, γιατί βάζεις μωσαϊκό; Να κρίνω κι εγώ ο τηλεθεατής, αν όντως φοράει εσώρουχο ή μαγιό - πήραν τηλέφωνο τον πατέρα της να τον ρωτήσουν πώς κρίνει την κίνηση της κόρης του. Τι να πει και ο έρμος ο πατέρας; Και τι να σχολιάσει; Το βρακί της κόρης του;

Είπε κι αυτός ο δύσμοιρος ότι μίλησε με την Τζούλια κι αυτή τον διαβεβαίωσε πως φορούσε το μαγιό της. Κι ανέλυε ο έρμος τη μόδα, λέγοντας πως όλα τα νέα κορίτσια φορούν στρινγκ εσώρουχα και μαγιό. Να τα ακούς και να κοκκινίζεις. Ωστόσο, τα «λαγωνικά» του Star έκαναν μετά την ανάλυση τους, λέγοντας πως δεν υπάρχει λευκό μαγιό με δαντέλα και φραουλίτσες. Μόνο βρακιά υπάρχουν σε τέτοιο σχέδιο. Να μάθει και ο πατέρας της, που μάλλον έχει πολλά κενά στη μόδα. Ωιμέ. Κι ακόμη δεν έχει έρθει το καλοκαίρι!