Η Καλομοίρα κλέβει την παράσταση!

13.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με τι είχαμε καιρό να ασχοληθούμε; Με την Γιουροβίζιον, βεβαίως βεβαίως και την Καλομοίρα, η οποία το προηγούμενο διάστημα «όργωσε» την Ευρώπη... διαφημίζοντας την πραμάτεια της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με τι είχαμε καιρό να ασχοληθούμε; Με την Γιουροβίζιον, βεβαίως βεβαίως και την Καλομοίρα, η οποία το προηγούμενο διάστημα «όργωσε» την Ευρώπη... διαφημίζοντας την πραμάτεια της και τώρα πήγε στο Βελιγράδι για να δει κατά πόσο «έψησε» τους Ευρωπαίους με το «Secret combination».

Χμ. Δεν ξέρω κατά πόσο τους άρεσε το τραγούδι. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ξετρελάθηκαν με την Καλομοίρα, που με το σκέρτσο και το νάζι της, έχει κερδίσει τη συμπάθεια όλων και κυρίως των δημοσιογράφων, οι οποίοι στην πρώτη της συνέντευξη Τύπου, στο Βελιγράδι έφτιαξαν «κερκίδα» από κάτω. Και πώς να μην το κάνουν όταν το Καλομοιράκι σηκώνεται όρθιο κι αρχίζει να τραγουδάει και να χορεύει; Μόνο το «νιάου νιάου ρε γατούλα» δεν είπε κι αυτό μη νομίζεις, δεν το είπε επειδή δεν το ξέρουν οι ξένοι δημοσιογράφοι, άρα δεν το παρήγγειλαν.

Γενικά, η Καλομοίρα είναι μες στην τρελή χαρά και... εν αγνοία της αντιμετωπίζει την Γιουροβίζιον, όπως θα πρέπει να την αντιμετωπίζουν όλοι... ως ένα μουσικό πανηγύρι, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Πάντως, πολλοί είναι οι ξένοι ανταποκριτές, που βλέπουν πολλά κοινά της Καλομοίρας με την Έλενα Παπαρίζου, αφού και οι δυο τους με τον αυθορμητισμό τους έπαιξαν καλά το επικοινωνιακό παιγνίδι, κερδίζοντας τη συμπάθεια όλων.