Ο πρώην βρήκε νέα αγαπημένη!

13.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Περίπου τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που η Νατάσσα Θεοδωρίδου χώρισε με τον Σέρο Μύρτα και η γνωστή αοιδός δεν έχει κάνει εμφάνιση με νέο άνδρα στο πλευρό της. Είναι μάλλον της θεωρίας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Περίπου τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που η Νατάσσα Θεοδωρίδου χώρισε με τον Σέρο Μύρτα και η γνωστή αοιδός δεν έχει κάνει εμφάνιση με νέο άνδρα στο πλευρό της. Είναι μάλλον της θεωρίας ότι ο έρωτας δεν περνάει με έρωτα, αλλά με λίγους καλούς φίλους και ατελείωτο κλάμπινγκ. Γι αυτό και όπου μπουζούκι, πάρτι ή κοσμική εκδήλωση η Νατάσσα πρώτη.

Φαίνεται, όμως, πως δεν ισχύει το ίδιο για τον Σέρο Μύρτα, ο οποίος - κλασικός άνδρας - όπως όλα δείχνουν, αλλά και ακούγεται βρήκε κιόλας την αντικαταστάτρια της αοιδούς. Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο Μύρτας βγαίνει με την Κάλι Τσιλίδου, αλλά κανείς δεν ήξερε αν ισχύουν, αφού κανείς δεν τους είχε δει μαζί. Άσε, που κάποια στιγμή ακούστηκε ότι κάτι «παίζει» με την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Έλα, όμως, που ο Σέρος τελευταία έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις του με το μοντέλο Τσιλίδου, ενώ πολλοί τους έχουν δει αρκετές φορές να πίνουν τον καφέ τους στη Γλυφάδα. Σε μία από αυτές τις εξόδους τους συνέλαβε ο φακός. Τώρα, αν ισχύει ο δεσμός, θα δείξει. Πάντως, η Θεοδωρίδου δεν φαίνεται να σκάει και πολύ - σιγά μην ασχοληθεί με τη θεωρία των ανδρών περί χωρισμού - κι ετοιμάζει την καλοκαιρινή της περιοδεία.