Οι Brangelina γιόρτασαν τη "μέρα της μητέρας"

13.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η γιορτή της μητέρας ήταν την Κυριακή και η... πολυεθνική μάνα, Αντζελίνα Τζολί δε δύνατο να μη γιορτάσει δεόντως τη μέρα. Επειδή, όμως η σταρ έχει ένα λόχο παιδιά, είπε να τα μοιράσει και τη μισή μέρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η γιορτή της μητέρας ήταν την Κυριακή και η... πολυεθνική μάνα, Αντζελίνα Τζολί δε δύνατο να μη γιορτάσει δεόντως τη μέρα. Επειδή, όμως η σταρ έχει ένα λόχο παιδιά, είπε να τα μοιράσει και τη μισή μέρα να την περάσει με τα αγόρια και την υπόλοιπη μισή με τα κορίτσια. Εννοείται, πως στη γιορτή είχε θέση και ο πάτερ φαμίλιας, Μπραντ Πιτ, διότι η οικογένεια των Brangelina είναι... ενωμένη, δυνατή και σε τέτοιες περιστάσεις!

Έτσι, το πρωί της Κυριακής η Αντζελίνα και ο Μπραντ πήραν τα αγόρια της οικογένειας, Μάντοξ και Παξ και πήγαν όλοι μαζί στον γυναικολόγο για τον καθιερωμένο υπέρηχο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι μικροί είδαν τα δίδυμα αδέλφια τους - δημοσιεύματα θέλουν τη Τζολί να περιμένει κόρες - και ο ενθουσιασμός τους ήτο μεγάλος. Βεβαίως, οι γονείς τους τούς εξήγησαν τι συμβαίνει. Μην πάθουν μικρά παιδιά σοκ και νομίζουν ότι η μαμά τους περιμένει Άλιενς!

Μετά τον γυναικολόγο, η οικογένεια πήγε στα Μακ Ντόναλντς, ενώ το απόγευμα η Αντζελίνα με τις δύο κόρες, Ζαχάρα και Σιλό πήγαν μία βόλτα για γυναίκες με ατελείωτο... window shopping! Μάλιστα, οι τρεις τους είχαν το ίδιο dress code, όπου μάνα και κόρες ήταν ντυμένες στα μαύρα. Η Τζολί τελευταία έχει περιορίσει τις μετακινήσεις της, επειδή έχει δύσκολη εγκυμοσύνη και φοβάται για την υγεία των μωρών. Ωστόσο, με κάθε ευκαιρία πηγαίνει βόλτες στη γαλλική Ριβιέρα με την οικογένεια της.