Αποπειράθηκε να τη σκοτώσει η κόρη της!

13.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,`Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα για την Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία μετά το χωρισμό της με τον Μπόμπι Μπράουν προσπαθεί να επανέλθει στο τραγούδι και να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά. Κι εκεί, που πίστευε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα για την Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία μετά το χωρισμό της με τον Μπόμπι Μπράουν προσπαθεί να επανέλθει στο τραγούδι και να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά. Κι εκεί, που πίστευε ότι τα κατάφερνε - έχει πάρει αρκετά κιλά και σε μεγάλο βαθμό θυμίζει, παλιές καλές εποχές- έρχεται ένα τραγικό συμβάν με την κόρη της, Μπόμπι Κριστίνα για να της δείξει ότι τα λάθη του παρελθόντος τα πληρώνει σήμερα και μάλιστα με το μεγαλύτερο κόστος.

Σύμφωνα, με πολλά δημοσιεύματα του αμερικάνικου Τύπου η 15χρονη κόρη της Χιούστον και του Μπράουν επιτέθηκε στην πάλαι ποτέ ντίβα με ένα μαχαίρι προσπαθώντας να τη σκοτώσει. Κι αφού δεν τα κατάφερε με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες της. Το συμβάν έγινε μετά από έναν άγριο καβγά μάνας και κόρης, που όμως τον τελευταίο καιρό είναι συχνό φαινόμενο.

Η Μπόμπι Κριστίνα περνάει πολύ άσχημη εφηβεία και οι σχέσεις της με την Γουίτνεϊ είναι κάκιστες. Μάταια, η Χιούστον προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή. Η μικρή είναι επιθετική, ενώ έχει ξεκινήσει διάφορες κακές συνήθειες, όπως αλκοόλ και κάπνισμα. Πολλοί παιδοψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι ήταν αναμενόμενη η εξέλιξη αυτή της 15χρονης, αφού μεγάλωσε σε ένα ακατάλληλο για παιδί περιβάλλον, βλέποντας τους γονείς της να είναι απόλυτα εξαρτημένοι με τα ναρκωτικά, τον πατέρα να χτυπάει τη μητέρα, η οποία δε πολλές φορές έφτασε κοντά στο θάνατο.

Μετά το επεισόδιο, η μικρή νοσηλεύεται στη ψυχιατρική πτέρυγα ιδιωτικής κλινικής και οι γιατροί κάνουν το παν για να τη βοηθήσουν. Ωστόσο, η περίπτωση της είναι δύσκολη κι αυτό τους προβληματίζει τα μάλα. Όσο για την Χιούστον έχει να αντιμετωπίσει τώρα το χειρότερο εφιάλτη, το μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού έχει να κάνει με τη μοναχοκόρη της, η οποία δεν θέλει καν να την ξέρει.