Η "Κάρι" ντύθηκε... ζαρζαβατικό!

14.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Οικολογική» εμφάνιση έκανε στην πρεμιέρα της ταινίας, "Sex and the City" η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία είπε να ντυθεί λάχανο. Έβαλε, λοιπόν, τη λαχανί τουαλέτα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Οικολογική» εμφάνιση έκανε στην πρεμιέρα της ταινίας, "Sex and the City" η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία είπε να ντυθεί λάχανο. Έβαλε, λοιπόν, τη λαχανί τουαλέτα - δια χειρός Alexander McQueen - και είπε να τη συνδυάσει με ένα καπέλο - γλάστρα, ώστε να καταλάβει η δύσμοιρη φαν της ηθοποιού - που αρέσκεται να αντιγράφει ο, τι φοράει η Σάρα - ότι πρόκειται για μία trendy εμφάνιση λάχανου, μαρουλιού ή οποίου άλλου ζαρζαβατικού προτιμάς.

Η εκκεντρική εμφάνιση της Πάρκερ προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια, ενώ οι θαυμάστριες της δεν έδειξαν και μεγάλο ενθουσιασμό για τις στιλιστικές επιλογές του fashion icon τους. Ωστόσο, και χάλια ντυμένη που ήταν η Σάρα Τζέσικα τράβηξε πάνω της όλα τα φλας και τα βλέμματα κλέβοντας τη δόξα από τη συμπρωταγωνίστρια της, Σίνθια Νίξον.

Τι κι αν έβαλε ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό η δύστροπη «Μιράντα», που λίγο να έριχνες το βλέμμα σου πάνω, σε έπιανε ζαλάδα; Πολλοί το είδαν, αρκετοί ζαλίστηκαν, αλλά λίγοι ασχολήθηκαν με την τολμηρή της εμφάνιση, που είναι αλήθεια η εν λόγω δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια. Είπαμε, ας είναι καλά το «ζαρζαβατικό» Πάρκερ. Όσο για τις άλλες δύο γυναίκες της τετράδας, ήταν κανονικά ντυμένες, προτιμώντας κόκκινη και φούξια τουαλέτες.