Τι συμβαίνει με Γρηγόρη - Θεοδωρίδου; Είναι ζευγάρι;;;

11.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν υποψιαστώ ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ζευγάρι με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, θα θα θα ξεκινήσω κι εγώ τις ψυχαναλύσεις, όπως τα περισσότερα celebrities του τόπου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν υποψιαστώ ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ζευγάρι με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, θα θα θα ξεκινήσω κι εγώ τις ψυχαναλύσεις, όπως τα περισσότερα celebrities του τόπου. Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα θέλουν τους δύο φίλους (όπως τους ξέρουμε εμείς) να μην είναι πια φίλοι, αλλά να τους έχει βγει το ερωτικό. Μάλιστα, οι κοινές τους εξόδους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ενίσχυσαν τα σενάρια ότι η σχέση τους δεν είναι πια φιλική.

Να σου πω. Από το καλοκαίρι η Θεοδωρίδου με τον Αρναούτογλου έκαναν παρέα, αλλά δεν ήταν μόνοι τους, αφού είχαν μαζί και τους Αντώνη Κανάκη και Γιάννη Λάτσιο. Και στις τελευταίες τους εμφανίσεις (κυρίως στη Θεσσαλονίκη) οι δύο τελευταίοι ήταν μαζί τους, οπότε πού να σου πάει εσένα ο νους στο πονηρό; Εμένα, δηλαδή, δεν μου πήγε ούτε όταν είδα τους δύο μόνο να τα «σπάνε» σε ταβέρνα κοντά στο σπίτι του Γρηγόρη. Εκεί, που συνήθιζε να πηγαίνει με τη Νάντια.

Στις φωτογραφίες, το δίδυμο είναι μες στο κέφι και την τρελή χαρά, αλλά όταν ξέρεις ότι είναι φίλοι από τα παλιά, ποιος είσαι εσύ που θα τους βγάλεις το όνομα; Μέχρι που ήρθε ο Γρηγόρης και με τις δηλώσεις του, όχι μόνο άναψε φωτιές, αλλά όσοι μιλούσαν για νέο ειδύλλιο, τώρα αισθάνονται ότι επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί τους. Τι είπε ο Γκρεκ; Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή ευχαρίστησε τη Νατάσσα που τη γνωρίζει και που συζητάνε όλα αυτά. Διαβάζοντας τις δηλώσεις/ευχαριστίες δε διακρίνεις κάτι το πονηρό.

Σωστά. Ακούγοντας, όμως τον Γρηγόρη να τα λέει, καταλάβαινες ότι το στόμα του έσταζε μέλι και ότι τα σορόπια θα είχαν φτάσει μέχρι τον Θανάση Πάτρα. Μέχρι που είπε στον Πάτρα να κάνουν ένα αφιέρωμα στην τραγουδίστρια κι ας μην ενδείκνυται μουσικά η εκπομπή τους για καψουροτράγουδα και νταλκάδες. Βρε μπας κι έχει νταλκά για τη Νατάσσα;