Ο Γκλέτσος "πλακώθηκε" με Λυριτζή - Οικονόμου

12.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες και ο λεβέντης δήμαρχος, Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει έτοιμος να μπει στη φυλακή! Το απόγευμα της Τρίτης, ο δήμαρχος Στυλίδας τελικά συνελήφθη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες και ο λεβέντης δήμαρχος, Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει έτοιμος να μπει στη φυλακή! Το απόγευμα της Τρίτης, ο δήμαρχος Στυλίδας τελικά συνελήφθη από τους άνδρες της αστυνομίας, αφού για δεύτερη μέρα ξήλωσε τις μπάρες στην εθνική για να περνούν οι κάτοικοι της περιοχής του. Κι αν την Δευτέρα (πρώτη μέρα του αγώνα του Απόστολου) η αστυνομία δεν του πέρασε χειροπέδες, δε συνέβη το ίδιο την Τρίτη, όπου την ώρα που πήγαινε σπίτι του, τέσσερα περιπολικά πήγαν να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο κρατητήριο.

Ο δήμαρχος Απόστολος δεν αντιστάθηκε, ίσα ίσα έδωσε τα χέρια του και οδηγήθηκε στο κρατητήριο, όπου παρέμεινε όλο το βράδυ. Κανονικά, ήταν να συναντηθεί με τον εισαγγελέα το απόγευμα της ίδιας μέρας, αλλά συγκεντρώθηκε έξω από το τμήμα ο λαός του κι έτσι δεν ήταν εύκολη η μεταφορά του. Οπότε, αυτό θα γίνει σήμερα. Αλλά να ξέρεις, ο Γκλέτσος δηλώνει έτοιμος ακόμη και να μπει φυλακή, αν δεν δικαιωθεί ο αγώνας του και οι κάτοικοι της περιοχής δε βρουν λύση στο πρόβλημα τους με τα διόδια.

«Πλακώθηκε» με τους Λυριτζή - Οικονόμου


Καταλαβαίνεις, αγαπημένε μου, ότι το θέμα της μέρας είναι η σύλληψη του Αποστόλη. Οι πρωινές εκπομπές τον φιλοξένησαν μέσα από το κρατητήριο και το ίδιο έκαναν και οι Λυριτζής - Οικονόμου στον ΣΚΑΙ, οι οποίοι (άκουσον ακουσον) ρώτησαν τον δήμαρχο «αν έχει μετανιώσει γφια τον αγώνα του). Συγνώμη, κάνουν τέτοιες αστείες ερωτήσεις σε... έναν αντάρτη δήμαρχο; Σε έναν αγωνιστή Απόστολο; Τς, τς. Τα πήρε που λες και ο Γκλέτσος, ο οποίος τους είπε «άσχετους». Άσχετοι αγωνιστικά; Άσχετοι στη δουλειά τους; Ποιος ξέρει.

Εκείνοι, έκαναν λόγο για τσαμπουκάδες που μπορεί να περνούσαν στα σήριαλ, αλλά δεν περνούν στην εκπομπή τους και πάνω που άναψαν τα αίματα, κόπηκε η σύνδεση. Αλλά όχι αγαπημένε μου, δεν μείναμε χωρίς Γκλέτσο, αφού ο δήμαρχος βγήκε στου Γιώργου Παπαδάκη για να συνεχίσει τον αγώνα του μέσα από το κρατητήριο. Μάλιστα, με τη φόρα που είχε πάρει, χαρακτήρισε το δίδυμο του ΣΚΑΙ, «παπαγαλάκια».