Ποια παρουσιάστρια θέλει να "φάει" τη θέση της Ναταλίας;

12.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από την Δευτέρα κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι γνωστή παρουσιάστρια του Alpha θέλει και παλεύει να «φάει» τη θέση της Ναταλίας Γερμανού στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από την Δευτέρα κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι γνωστή παρουσιάστρια του Alpha θέλει και παλεύει να «φάει» τη θέση της Ναταλίας Γερμανού στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου. Φαίνεται, η εν λόγω... wannabe Ναταλία είδε και αποείδε στη δική της εκπομπή και ζώνη και τώρα λιγουρεύεται τη θέση άλλων κυριών του σταθμού. Επειδή, εκεί στον Alpha δεν είναι λίγες οι παρουσιάστριες, το κουίζ με την εν λόγω προοριζόταν για δυνατούς λύτες.

Αλλά ας είναι καλά το Ναταλάκι, που δεν άφησε να περάσουν στο ντούκου οι φήμες και μέσω του twitter, είπε να βοηθήσει τον κόσμο και χωρίς να δίνει όνομα, μάς βοήθησε αρκετά στο να έχουμε κάποια υπόψη μας. Επειδή ξέρω ότι σου αρέσουν αυτά, σου δίνω τα στοιχεία που έδωσε η Γερμανού και τα συμπεράσματα για τη φιλόδοξη συνάδελφό της, δικά σου...

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Η εν λόγω δεν χτίζει σπίτια, άρα δεν είναι η Σίσσυ Φειδά του Ρομάν του Πολάνσκι. Εξάλλου, τα ΣΚ της θα προτιμά να πετάγεται μέχρι το Μαϊάμι για να ξε-λαμπικάρει το μυαλό της. Η Μπέτυ Μαγγίρα δεν είναι, διότι πρόκειται για φίλη της Ναταλίας, αλλά (κι εδώ που τα λέμε) εδώ δεν είδε χαΐρι με μία εβδομαδιαία εκπομπή, θα προκόψει με διήμερη και ζωντανή; Η Βίκυ Χατζηβασιλείου όχι δεν είναι, αφού η εν λόγω δεν θα άφηνε με τίποτε το... καθαρτικό «Πακέτο» για ένα μαγκαζίνο.

Ωστόσο, η Ναταλία φρόντισε να δώσει ένα σημαντικό στοιχείο. Η wannabe είναι ξανθιά. Βαθμό οξυζενέ δεν έδωσε, αλλά κομμάτια θα γίνει, εμείς θα κάνουμε τους υπολογισμούς μας. Λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη εξαιρείται από το παιγνίδι, επειδή είναι η Ελένη Μενεγάκη. Η Κατερίνα Καραβάτου εξαιρείται, διότι όπως έγραψε η Ναταλία: «Η Καραβάτου αγάπη μου δεν είναι wannabe. Είναι ήδη πετυχημένη». Βρε λες να είναι η Μαρία Ηλιάκη; Είναι λίγο τσούχρω. Και πάλι όχι. «Μαρία δεν τη λένε» όπως επίσης μας πληροφόρησε η Γερμανού.

Μήπως η Κατερίνα Καινούργιου; Έχει εμπειρία από πρωινό, φρέσκο πρόσωπο είναι, wannabe θα μπορούσες να την πεις. Αλλά και πάλι όχι. Η εν λόγω, όπως πάλι αποκάλυψε η Γερμανού, «δεν έχει πρόβλημα άρθρωσης». Και ποιες ξανθιές έμειναν; Η Ρούλα Κορομηλά και η Έλενα Παπαβασιλείου. Θα μπορούσα να σου εξαιρέσω μία από τις δύο, αλλά κάν’το μόνος σου. Κουράστηκα κιόλας.