Είναι έγκυος η Ζέτα Μακρυπούλια;

13.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες και θέλουν την Ζέτα Μακρυπούλια να είναι έγκυος. Τον καιρό που είχε σχέση με τον Αντώνη Ρέμο, με τις τόσες φορές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες και θέλουν την Ζέτα Μακρυπούλια να είναι έγκυος. Τον καιρό που είχε σχέση με τον Αντώνη Ρέμο, με τις τόσες φορές που την είχαν... γκαστρώσει, θα έπρεπε τώρα να παίρνει επίδομα πολύτεκνης μάνας. Πριν δύο χρόνια ακριβώς τέτοια εποχή, πάλι ασχολούμασταν με την «εγκυμοσύνη» της Ζέτας, ουχί στο... παιδί του Ρέμου, αλλά του Χρήστου Χολίδη, με τον οποίο (αν και ποτέ δεν μάθαμε ότι είχαν πράγματι σχέση) τα δημοσιεύματα τούς ήθελαν να γίνονται γονείς.

Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, η Μακρυπούλια δεν μου βγάζει την εικόνα της μάνας και σε καμία περίπτωση δεν την φαντάζομαι με την κοιλιά τούρλα, το μαλλί κότσο να σπρώχνει το καρότσι και συνάμα να κυνηγάει το άλλο παιδί. Αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιοι που φαντασιώνονται την Ζέτα στο ρόλο της μάνας, διότι δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι και πάλι την θέλουν έγκυο! Η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μετράει έξι μήνες, βρίσκονται στην καλύτερη τους φάση (αν κι επίσημα δεν έχουν παραδεχτεί τίποτε), οπότε καιρός είναι να της κοτσάρουν κι ένα... μωρό.

Σύμφωνα με το δελτίο του Star, Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης περιμένουν το πρώτο τους παιδί, αφού η Ζέτα είναι δύο μηνών έγκυος. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τον ερχομό του πελαργού και δη ο αοιδός, ο οποίος θέλει πολύ να γίνει πατέρας. Ωστόσο, υπάρχει ένας προβληματισμός, ένα άγχος, μία αγωνία στην «εγκυμοσύνη», αφού η Μακρυπούλια τον Μάρτιο θα παρουσιάσει το Dancing with the Stars και μάλλον η φουσκωμένη κοιλιά της δεν θα την διευκολύνει στην παρουσίαση του show.

Πάντως, σύμφωνα με το Star η Μακρυπούλια έχει ενημερώσει σχετικά τον διευθυντή της (τον Γιάννη Λάτσιο;) ο οποίος την καθησύχασε, τονίζοντας της ότι το κανάλι την θέλει πολύ. Άσε, που το Dancing θα είναι μία καλή ευκαιρία (και από άποψη τηλεθέασης βεβαίως βεβαίως) να γίνει η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού. Τι να πω... Ζέτα ζούμε (στα αλήθεια) έγκυο να σε δούμε!!!

Υ.Γ. Στο... ρεπορτάζ του Star πάνω στα ονόματα των πρωταγωνιστών ακουγόταν "μπιμπ" προφανώς γιατί δεν ήθελαν να αποκαλύψουν το... μυστικό και να το παρουσιάσουν ως κουίζ για χαλαρούς λύτες, αφού τους φωτογράφιζαν για τα καλά. Ωστόσο, από λάθος ή έσκεμμενα (αυτοί ξέρουν) από κάτω με μεγάλα γράμματα υπήρχε ο τίτλος "Έγκυος η Ζέτα Μακρυπούλια;". Τσακάλια στα κουίζ...