Τι θα γίνει με την Ελεονώρα;

23.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη στιγμή, που η «Βασίλισσα της πρωινής ζώνης», Ελένη Μενεγάκη υπέγραφε το νέο τριετές συμβόλαιο με τον Alpha, η «πριγκίπισσα της πρωινής ζώνης», Ελεονώρα Μελέτη αγωνιούσε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη στιγμή, που η «Βασίλισσα της πρωινής ζώνης», Ελένη Μενεγάκη υπέγραφε το νέο τριετές συμβόλαιο με τον Alpha, η «πριγκίπισσα της πρωινής ζώνης», Ελεονώρα Μελέτη αγωνιούσε και συνεχίζει να αγωνιά για το τηλεοπτικό της μέλλον. Θα παραμείνει «πριγκίπισσα» στο Μαρούσι ή θα πρέπει να αναζητήσει αλλού... βασίλειο; Και στους χαλεπούς τούτους καιρούς είναι εύκολο να βρει νέο... βασίλειο;

Ιδού η απορία. Πάντως, τον τελευταίο καιρό ο «θρόνος» της Ελεονώρας τρίζει επικίνδυνα και το ενδεχόμενο... εκθρόνισης της πλέον φαντάζει πιο ορατό από ποτέ. Ενώ η περιπέτεια της υγείας της δεν της δίνει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τη θέση της. Βλέπεις, η Μελέτη λείπει με αναρρωτική άδεια από το Πάσχα και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της θα απουσιάσει από το πλατό μέχρι το τέλος της σεζόν. Η απουσία της είναι αισθητή στα νούμερα τηλεθεάσης, ωστόσο στον ΑΝΤ1 μάλλον δεν υπολογίζουν και πολύ σε αυτό, ψάχνοντας νέες προτάσεις και λύσεις.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα ως φήμη ότι ο ΑΝΤ1 πρότεινε στο Νίκο Μουτσινά να αναλάβει από του χρόνου τον «Πρωινό Καφέ» κι αυτός βλέπει με καλό μάτι μία τέτοια προοπτική, αφού έχει εκδηλώσει την επιθυμία να μη συνεργαστεί του χρόνου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Βέβαια, ακούγονται κι άλλα σενάρια, όπως να αναλάβει τον «Καφέ» μία νεανική ομάδα, ενώ ονόματα διάφορων μοντέλων έχουν πέσει στο τραπέζι.

Και με την Ελεονώρα τι μέλλει γενέσθαι; Έλα μου ντε. Η παρουσιάστρια έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με το κανάλι κι αν δεν παραμείνει του χρόνου στο πρωινό, δεν αποκλείεται να την χρησιμοποιήσουν στην παρουσίαση άλλης ψυχαγωγικής εκπομπής. Τέλος πάντων, η Μελέτη βρίσκεται στο σπίτι της σε πλήρη αφωνία, έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της και τον αγαπημένο της, Γιάννη, ενώ στα μέσα Ιουνίου θα κάνει το χειρουργείο.