Σέξι θηλυκά κόβουν την ανάσα!

23.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Φάτε μάτια ψάρια» ήταν ο δεύτερος ημιτελικός της Γιουροβίζιον και τυχεροί οι άνδρες, που το βράδυ της Πέμπτης και για δύο ολόκληρες ώρες, εξασκήθηκαν στο... οφθαλμόλουτρο!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Φάτε μάτια ψάρια» ήταν ο δεύτερος ημιτελικός της Γιουροβίζιον και τυχεροί οι άνδρες, που το βράδυ της Πέμπτης και για δύο ολόκληρες ώρες, εξασκήθηκαν στο... οφθαλμόλουτρο! Τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 να έβλεπες, τόσες σέξι παρουσίες μαζεμένες δεν θα έβρισκες. Και πού να βρεις; Εδώ, είχαμε Σουηδία, Ουκρανία, χορεύτριες διάφορων χωρών, με κορυφαίες όλων τις Τσέχες.

Η χαρά του άνδρα. Τρεις Τσέχες - η μία καλύτερη από την άλλη - όλες μαζί στην ίδια σκηνή. Ευτυχώς, όμως, έπιασε η «κατάρα» της γυναίκας και οι Τσέχες δεν πέρασαν στον τελικό. Πάλι καλά γι αυτούς που πέρασε η Ουκρανή, Άνι Λόρακ με σκηνική παρουσία άλα... Έλενα Παπαρίζου, φόρεμα που κολάζει και παπά - Θεέ μου σχώρα με - και βλέμμα που σε μαγνητίζει, σε υπνωτίζει και σε κάνει να την ψηφίσεις. Γι αυτό, άλλωστε, θεωρείται ως το άλλο μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού. Ο Ρώσος θα βρει τον μπελά του φέτος και δύσκολα θα τα βγάλει πέρα με τα σέξι θηλυκά (μαζί και η Καλομοίρα). Σάμπως, έχει αυτός κάτι το σέξι πάνω του να τον προτιμήσουμε εμείς οι γυναίκες;

Γενικά, για εμάς είναι μία απογοήτευση ο φετινός διαγωνισμός. Ούτε ένα ωραίο αγόρι; Εντάξει, ο Δανός κάτι λέει (μαζί και ο Ισραηλινός), αλλά από αυτή τη χώρα θα προτιμούσα κάτι πιο... παραδοσιακό: έναν ψηλό, ξανθό, με μπλε μάτια ας πούμε! Πάντως, ο δεύτερος ημιτελικός ήταν καλύτερος - ως προς τι συμμετοχές - αν κι εδώ δεν έλειψαν τα παράξενα, όπως οι Πειρατές της Λετονίας! Και να φανταστείς, ότι πέρασαν στον τελικό του Σαββάτου.