Φαβορί η Ουκρανία, αποκλείστηκε η Κύπρος!

23.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπορώ να σου πω ότι ήμασταν ποοολύ τυχεροί που πέσαμε στο πρώτο γκρουπ του ημιτελικού και ουχί στον δεύτερο, διότι τα πράγματα μάλλον δεν θα ήταν και τόσο εύκολα για την Καλομοίρα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπορώ να σου πω ότι ήμασταν ποοολύ τυχεροί που πέσαμε στο πρώτο γκρουπ του ημιτελικού και ουχί στον δεύτερο, διότι τα πράγματα μάλλον δεν θα ήταν και τόσο εύκολα για την Καλομοίρα. Βλέπεις, την Πέμπτη οι συμμετοχές ήταν καλύτερες και ξεχώρισαν αρκετές χώρες. Τουλάχιστον πέντε με έξι έκαναν τη διαφορά, ενώ υπήρξαν χώρες, όπως Λετονία, Κροατία, που ενώ έπρεπε να πάνε σπίτι τους με συνοπτικές διαδικασίες, πέρασαν στον τελικό.

Αλλά ως όψονται οι συμμαχίες, που όσο και να προσπαθήσεις να σπάσεις τα μπλοκ, αυτά υπάρχουν ακόμη. Δέκα ημιτελικούς πρέπει να κάνεις, για να πεις ότι τους «αποδεκάτισες»! Τέλος πάντων. Αλλά θα μου πεις εσύ τώρα: «και σε αυτό τον τελικό να ήταν η Καλομοίρα, πάλι, θα περνούσε» αν κρίνουμε από το γεγονός ότι πέρασαν η Αλβανία και η Δανία. Αντίθετα, δεν τα κατάφερε η Κύπρος με την Ευδοκία Καδή, αλλά μεταξύ μας, δεν πρέπει να υπήρχε κάποιος που να πίστευε ότι θα έπαιρνε το εισιτήριο. Το οποίο δεν πήραν ούτε τα Σκόπια! Κρίιιιιιμα.

Στον τελικό πέρασε και η Τουρκία, με το ροκ τραγούδι τους και μπορώ να σου πω ότι άρεσε σε πολλούς. Ωστόσο, αυτή που ξεχώρισε μακράν ήταν η Ουκρανή Άνι Λόρακ, η οποία δικαίως θεωρείται και μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Τρέμε Dima, έρχονται τα... Ουκρανά! Κι άντε να δούμε τώρα, τι θα κάνουν οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Άμπε μπα μπλομ, θα το παίξουν, αλλά διόλου μας πειράζει. Ίσα ίσα που ευνοεί την ελληνική συμμετοχή - ως το άλλο φαβορί του διαγωνισμού - αφού τα δωδεκάρια δεν θα πάνε μονοκούκι σε μία χώρα. Πάντως, ο Φωκάς Ευαγγελινός έκανε και στην Ουκρανή καλή δουλειά, την έστησε άλα Έλενα Παπαρίζου, ενώ την έβαλε να παίξει με το βλέμμα, που είναι και το ατού της. Εκτός από τα ατελείωτα πόδια!