Η Ντιαζ άλα... Γιουλ Μπρίνερ!

23.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κοινό έχουν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η Κάμερον Ντίαζ, πέρα από το γεγονός ότι και οι δύο είναι πρώην του Τζάστιν Τιμπερλέικ; Και οι δύο υιοθέτησαν το λούκ... Γιουλ Μπρίνερ ή Ανδρέας Μπάρκουλης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κοινό έχουν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η Κάμερον Ντίαζ, πέρα από το γεγονός ότι και οι δύο είναι πρώην του Τζάστιν Τιμπερλέικ; Και οι δύο υιοθέτησαν το λούκ... Γιουλ Μπρίνερ ή Ανδρέας Μπάρκουλης, στην ελληνική έκδοση. Μετά, λοιπόν, από την Μπρίτνεϊ ήρθε η σειρά και για την Κάμερον να απαρνηθεί την πλούσια κόμη της και να γίνει γλόμπος, κατάλληλη για διαφήμιση της Gillette.

Λοιπόν, έχω μία εξήγηση για το φαινόμενο αυτό. Να ξυρίζουν, δηλαδή, το κεφάλι τους οι πρώην του Τζάστιν. Άκου, πάνω στον χωρισμό ρωτάει η εκάστοτε τον Τζάστιν: «Κι εγώ τι θα κάνω» κι αυτός απαντάει απλά: «Άντε κουρέψου»! Το άλλο με τον Τοτό να στο πω; Τέλος πάντων, όσοι είδαν τις φωτογραφίες με την φαλακρή Κάμερον έπαθαν σοκ και δεν πίστευαν στα μάτια τους, αν αυτό που βλέπουν είναι αλήθεια.

Δε λέω, από την Μπρίτνεϊ είναι καλύτερη και δίνει προσωπικότητα στο... δυσκολοφόρετο στυλ. Άσε, που η ίδια δείχνει να απολαμβάνει το νέο της λουκ. Ωστόσο, για να έρθει η καρδιά σου στη θέση της - και για να μη χάσει η ηθοποιός ένα φαν - η κουπ Γιουλ Μπρίνερ είναι ψεύτικη. Η Ντίαζ φοράει περούκα για τις ανάγκες του νέου της ρόλου, όπου υποδύεται τη μητέρα ενός κοριτσιού, που πάσχει από καρκίνο. Άρα, η μόνη πρώην του Τζάστιν που πήγε να... κουρευτεί ήταν η Σπίαρς!