Η Θεοδωρίδου μιλάει για τη σχέση της με τον Γρηγόρη!

19.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί κι έχουν γραφτεί πολλά για τη σχέση της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και κατά πόσο αυτή είναι φιλική
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί κι έχουν γραφτεί πολλά για τη σχέση της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και κατά πόσο αυτή είναι φιλική ή ερωτική. Τα δημοσιεύματα επιμένουν και λένε ότι μετά από τόσα χρόνια γνωριμίας και φιλίας, το πήραν αλλιώς και τους βγήκε το ερωτικό. Ωστόσο, οι ίδιοι το διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Πρώτος το έκανε ο Γρηγόρης, ο οποίος δήλωσε κατηγορηματικά ότι είναι μόνο φίλοι και τίποτε παραπάνω. Μάλιστα, εξήγησε ότι ποτέ δεν πρόκειται να κάνει σχέση με τη Νατάσσα. Η αοιδός, πάλι, δεν είχε μιλήσει, μέχρι που την πέτυχαν οι ρεπόρτερ στο πάρτι του Γιάννη Πάριου και την στρίμωξαν. Έτσι και αυτή με τη στης ειρά τα διέψευσε τις φήμες, δηλώνοντας φίλη του Αρναούτογλου.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο είναι μόνη της. Αλλά περνάει καλά κι αυτό αγαπημένε μου το βλέπουμε σχεδόν κάθε εβδομάδα μέσα από τα περιοδικά από τις νυχτερινές εξόδους τα με το τρίο... τάκα τούκα, δηλαδή Αντώνη Κανάκη, Γρηγόρη Αρναούτογλου και κουμπάρο αυτής, Γιάννη Λάτσιο. Πάντως, δε λέει όχι σε ένα νέο έρωτα στη ζωή της.