Χωρίζουν; Χώρισαν; Θα χωρίσουν Ρέμος - Μπόζνιακ;

19.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Κομμένα πια τα δανεικά» άδει με τρελή επιτυχία ο Αντώνης Ρέμος, αλλά (αν πιστέψουμε δημοσίευμα του Ciao) «Κομμένα τα χλιδάτα πάρτι» άδει στην αγαπημένη του Υβόννη Μπόζνιακ. Γιατί, αν το εντυπωσιακό μοντέλο συνεχίσει να πηγαίνει σε highπάρτι, τότε ο χωρισμός τους θα είναι αναπόφευκτος.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

«Κομμένα πια τα δανεικά» άδει με τρελή επιτυχία ο Αντώνης Ρέμος, αλλά (αν πιστέψουμε δημοσίευμα του Ciao) «Κομμένα τα χλιδάτα πάρτι» άδει στην αγαπημένη του Υβόννη Μπόζνιακ. Γιατί, αν το εντυπωσιακό μοντέλο συνεχίσει να πηγαίνει σε highπάρτι, τότε ο χωρισμός τους θα είναι αναπόφευκτος. Ήδη το ζευγάρι έφτασε πολύ κοντά σε αυτόν, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ρέμος έγινε έξαλλος όταν έμαθε ότι η καλή του πήγε στο πάρτι που διοργάνωσε ο γιος του Καντάφι την Πρωτοχρονιά στη Βούλα.

Κι εντάξει, να ήταν μόνο το πάρτι, ίσως ο Ρέμος να έδινε τόπο στην οργή. Όπως μας πληροφορεί το δημοσίευμα, την επόμενη μέρα η Υβόννη ήπιε τις σαμπάνιες της με τον υιό Καντάφι σε μπαρ της Γλυφάδας, ενώ ακολούθησε και γεύμα σε εστιατόριο της Αράχωβας. (Συγνώμη αλλά σε έναν Ρέμο δεν μπορούσε να τον πάει; Να έκανε και καμιά καλή… ζημιά, μέσα στην κρίση). Έμαθε που λες ο Αντόνιο τις τσάρκες της καλής του με τον Καντάφι κι έγινε έξαλλος. Τόσο έξαλλος, που τα έσπασε στο καμαρίνι. Ντάγκα της, ντούγκου της έγινε στο καμαρίνι κι απ’ έξω όσοι άκουγαν, ανησύχησαν.

Εκείνος ένιωθε προδομένος, γιατί σου λέει, εγώ έχω επενδύσει πάνω σε αυτή τη σχέση. Έχει κάνει τα κουμάντα του ο άνθρωπος, τις σκέψεις και τα όνειρα του και δεν μπορεί τώρα όλα αυτά να εκτεθούν για έναν… Καντάφι. Που δεν είναι καν ο πατέρας. Τέλος πάντων, για να μη στα πολυλογώ, η Υβόννη μόχθησε μέχρι να πείσει τον αγαπημένο της ότι δεν τρέχει κάτι, ούτε ότι ήταν φοβερό. Του έριξε, δε, και την υπόσχεση ότι από δω και πέρα θα τον ενημερώνει όπου θα πηγαίνει. Η τουαλέτα εξαιρείται ή θα παίρνει την έγκριση του, ακόμη και όταν πηγαίνει προς νερού της;