Μπεκατώρου: 9 χρόνια χέρι-χέρι με τον γιο Καρατζαφέρη!

20.01.2011
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η Μαρία Μπεκατώρου όχι μόνο είναι μια παρουσιάστρια με ταλέντο και στο τραγούδι όπως απέδειξε με τη συμμετοχή της στο μουσικό σόου "Just the Two of Us",όπου τα έδωσε όλα και την "έβγαλε" μέχρι τον τελικό αλλά όπως αποκάλυψε στο περιοδικό "People"

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Η Μαρία Μπεκατώρου όχι μόνο είναι μια παρουσιάστρια με ταλέντο και στο τραγούδι όπως απέδειξε με τη συμμετοχή της στο μουσικό σόου "Just the Two of Us",όπου τα έδωσε όλα και την "έβγαλε" μέχρι τον τελικό αλλά όπως αποκάλυψε στο περιοδικό "People" είχε 8 χρόνια δεσμό με τον γιο του Γιώργου Καρατζαφέρη, Γιάννη.


Το Μαράκι λοιπόν τώρα που έχει πάρει για τα καλά το κολάι της δημοσιότητας άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό People και μίλησε και για το δεσμό που είχε με το Γιάννη Καρατζαφέρη: "Με τον Γιάννη ήμασταν μαζί εννέα χρόνια, χωρίσαμε το 1999 και αυτή η σχέση ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα στο Τηλεάστυ. Χωρίσαμε γιατί απλά μας… τελείωσε. Ήταν η εποχή που λέγαμε ότι ή θα παντρευτούμε ή θα χωρίσουμε. Πήραμε από κοινού την απόφαση να χωρίσουμε, αλλά από τότε είμαστε πολύ καλά με τον Γιάννη". Κατάλαβες χρυσή μου, αν δε σε οδηγήσει η σχέση με τον γιο του Καρατζαφέρη στοΤηλεάστυ τότε τι θα σε οδηγήσει;


Και συνεχίζει η Μαρία βγάζοντας τα εσώψυχα της σχετικά με τον πρώην από το 1999 Γιάννη:" Έτσι όπως έχω δει την πορεία της ζωής μου, κατέληξα ότι η σχέση μου με τον Γιάννη ήταν η αφορμή να γνωριστώ με όλη την οικογένεια και νομίζω ότι ήταν καρμικό. Αυτή τη στιγμή ο Γιώργος και η Βένη Καρατζαφέρη είναι οι δεύτεροί μου γονείς. Ο Γιάννης είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή μου, είναι ένας άνθρωπος που χαίρεται με την επιτυχία μου και μου λέει προχώρα. Ξέρω πως θα είναι πάντα δίπλα μου και θα με στηρίζει. Και μπορεί να μην έγινα νύφη αρχηγού κόμματος, αλλά πάντα θα είμαι η κόρη που δεν είχε". Αν Δημητρούλα μου δεν είναι καημός αυτός ότι δεν έγινε νύφη αρχηγού κόμματος, τότε ποιος είναι σε ρωτώ...Ότι δεν κέρδισε ας πούμε στο "Just the Two of Us";


Και πώς το πήρε η …καρμική οικογένεια το θέμα του χωρισμού; Ποιος στεναχωρήθηκε περισσότερο για αυτό τον δεσμό που τελείωσε τόσο αδόξα: "Η Βένη Καρατζαφέρη. Της εξηγήσαμε ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσει να μας τα ξαναφτιάξει, γιατί μας είχε τελειώσει. Ευτυχώς το κατάλαβαν γρήγορα, αφού μας έβλεπαν και εμάς καλά. Μετά την απόφασή μας, συνεχίσαμε τις ζωές μας και παντρευτήκαμε και οι δύο". Τι να κάνεις αγάπη μου η ζωή συνεχίζεται και όλα ξεπερνιούνται ακόμη και ο καημός του να μη γίνεις νύφη αρχηγού κόμματος και σχεδόν τραγουδίστρια καλή μου! Κράτα γερά Μαράκι και όλα θα πάνε καλά!

Ελένη Αναστασάκη