Τι κρύβεται πίσω από το διαζύγιο Πάνια - Alter;

24.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι Αννίτα Πάνια και Alter μετά από δέκα χρόνια «γάμου» παίρνουν διαζύγιο και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο. Και δη στα μέσα της σεζόν, λίγο καιρό μετά την επίσημη διάψευση του καναλιού ότι το γερό

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι Αννίτα Πάνια και Alter μετά από δέκα χρόνια «γάμου» παίρνουν διαζύγιο και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο. Και δη στα μέσα της σεζόν, λίγο καιρό μετά την επίσημη διάψευση του καναλιού ότι το γερό χαρτί τους δεν πάει πουθενά, πουθενά στο Μπουρνάζι θα μείνει. Έλα, όμως, που η Πάνια δεν είχε την ίδια άποψη κι έστειλε στο Alter εξώδικο, ζητώντας να σταματήσει τις εκπομπές, αλλά και να διευθετηθεί το οικονομικό θέμα.

Κι έχε υπόψη σου ότι το οικονομικό είναι και ο λόγος που η Αννίτα εγκαταλείπει το δεύτερο «σπίτι» της, αφού ο σταθμός της χρωστά χρήματα από τον περασμένο Απρίλιο για τις εκπομπές, «Παρατράγουδα», «Αϋπνίες» και «Είσοδος ελεύθερη». Η παρουσιάστρια όλο αυτό τον καιρό ζητούσε από τους ανθρώπους του καναλιού να διευθετήσουν το ζήτημα και να πληρώσουν τα δεδουλευμένα, αλλά... φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Έτσι, η Αννίτα πήρε την απόφαση να δώσει ένα τέλος, στέλνοντας το εξώδικο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η κίνηση της αυτή έπιασε απροετοίμαστους τους ανθρώπους του Alterκαι τελευταία στιγμή έψαχναν να βάλουν σε επανάληψη προηγούμενες εκπομπές από τα «Παρατράγουδα». Και τώρα είναι σε σκέψεις για τον αντικαταστάτη της Αννίτας, η οποία το Σαββατοκύριακο έκανε καλά νούμερα με τα «Παρατράγουδά» της. Φήμες θέλουν τον Φίλιππο Καμπούρη να την διαδέχεται και μεταξύ μας, αγαπημένε μου, αν συμβεί κάτι τέτοιο, έχω να πω ότι δεν χρειάζεται να φέρουν καλεσμένα... παρατράγουδα. Θα είναι η εκπομπή από μόνη της... παρατράγουδο!!!