Η Πάνια θα... παρασύρει και τη Νικολούλη;

24.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σε αναμμένα κάρβουνα φαίνεται ότι κάθονται οι άνθρωποι του Alter μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της Αννίτας Πάνια και το εξώδικο που τους έστειλε. Κι αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα και όσα ακούγονται αριστερά

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Σε αναμμένα κάρβουνα φαίνεται ότι κάθονται οι άνθρωποι του Alter μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της Αννίτας Πάνια και το εξώδικο που τους έστειλε. Κι αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα και όσα ακούγονται αριστερά και δεξιά, ανησυχούν μήπως ακολουθήσουν το παράδειγμά της και άλλοι. Και δη η Αγγελική Νικολούλη.

Το όνομα της μόνο τυχαία δεν το σκέφτηκαν, αφού η γνωστή δημοσιογράφος (και γερό χαρτί του καναλιού βεβαίως, βεβαίως) είναι καλή φίλη με την Πάνια και δεν αποκλείουν το γεγονός η μία να παρασύρει την άλλη. Αυτό που τους κάνει, όμως, να ανησυχούν περισσότερο είναι οι τελευταίες δηλώσεις της Νικολούλη στη Real News, η οποία ναι μεν εξέφρασε τη στήριξη της στο κανάλι τώρα που περνάει δύσκολες στιγμές, όμως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να την κάνει, αν δεν τηρηθούν κάποια πράγματα.

Όπως δηλαδή συνέβη με την Αννίτα. Αν και ο σταθμός φέρεται να ρίχνει τις ευθύνες στην Πάνια για την αποχώρηση, θεωρώντας ότι δε στάθηκε στο κανάλι στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Και ότι δεν περίμενε, μέχρι να γίνουν οι νέες ανακατατάξεις και να ρυθμιστούν όλες οι εκκρεμότητες. Μάλιστα για το τελευταίο, δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι στο κανάλι είναι σχεδόν σίγουροι ότι η Πάνια έφυγε γιατί έχει συμφωνήσει με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Alpha. Πάντως, πριν λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν την Αννίτα να αποδέχεται πρόταση της κουμπάρας της και να οδεύει προς Κάντζα μεριά.