Η Πάνια επιστρέφει στο Alter!

26.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τελικά, μία κρίση που πέρασε, αποδείχτηκε το πρόβλημα της Αννίτας Πάνια με το Alterκαι η γνωστή παρουσιάστρια από αυτό το Σαββατοκύριακο θα βγει ξανά από τη συχνότητα του καναλιού. Τα… παρατράγουδα

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τελικά, μία κρίση που πέρασε, αποδείχτηκε το πρόβλημα της Αννίτας Πάνια με το Alter και η γνωστή παρουσιάστρια από αυτό το Σαββατοκύριακο θα βγει ξανά από τη συχνότητα του καναλιού. Τα… παρατράγουδα της περασμένης εβδομάδας με το εξώδικο της Αννίτας και τη σχεδόν σίγουρη αποχώρηση της από το Μπουρνάζι, ανήκουν στο παρελθόν και οι δύο πλευρές τα βρήκαν ξανά.

Εξάλλου και οι δυο έδειξαν καλή θέληση να ξεπεραστούν τα προβλήματα και μετά τις διαβεβαιώσεις του καναλιού ότι θα διευθετηθεί το οικονομικό θέμα, η Αννίτα δεν είχε λόγο να μην επιστρέψει στο τηλεοπτικό της σπίτι. Εδώ που τα λέμε, 15 χρόνια δεν ξεπερνιόνται τόσο εύκολα, ούτε σβήνονται μεμιάς. Έτσι, η Πανια δίνει… τόπο στην οργή και αυτό το Σαββατοκύριακο επιστρέφει στις οθόνες μας με τα γνωστά της «Παρατράγουδα», ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα δούμε και την «Είσοδο Ελεύθερη».

Μετά τις τελευταίες – ευχάριστες – εξελίξεις από το κανάλι έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση: «Οι εκπομπές της Αννίτας Πάνια «ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ» και «ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ» από το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιανουαρίου συνεχίζουν να μεταδίδονται κανονικά από τη συχνότητα του ALTER".