Μενεγάκη: Αναπολώντας στιγμές με τον Λάτσιο!

26.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Όποιος θέλει να μπει στο μυαλό της Ελένης Μενεγάκη θα πρέπει να έχει κοντά του κι έναν… μίτο για να μπορέσει να βγει μετά. Λαβύρινθος το μυαλό της Ελένης και κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να καταλάβει τι σκέφτεται κάθε

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Όποιος θέλει να μπει στο μυαλό της Ελένης Μενεγάκη θα πρέπει να έχει κοντά του κι έναν… μίτο για να μπορέσει να βγει μετά. Λαβύρινθος το μυαλό της Ελένης και κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να καταλάβει τι σκέφτεται κάθε φορά η παρουσιάστρια. Ενώ, αγαπημένε μου, είναι λίγο πριν μας παρουσιάσει κι επίσημα το νέο της αγαπημένο, Μάκη Παντζόπουλο, έχει τον τελευταίο καιρό που δε σταματά τις αναφορές στον Γιάννη Λάτσιο.

Καλά δε θα σχολιάσω για το περιβόητο μονόπετρο – κοτρόνα που κοσμεί το δάχτυλο της και λένε ότι είναι δώρο του τέως συζύγου. Θα μείνω στις συζυγικές ιστορίες του παρελθόντος που με τόση νοσταλγία αναπολεί. Όπως καλή ώρα έγινε το πρωί της Τρίτης με αφορμή το παιδί που περιμένει ο Γρηγόρης Γκουντάρας και το φτιάξιμο του παιδικού δωματίου. Ο συνεργάτης της ψάχνει με τη σύζυγο του έπιπλα για το δωμάτιο και η Ελένη (ω μα τι σύμπτωση. Πρώτη φορά της (ξανά) συμβαίνει αυτό) πήγε και θυμήθηκε τη δική της περίπτωση με τον Λάτσιο.

Έτσι, μας περιέγραψε όταν εκείνοι έψαχναν έπιπλα για το δωμάτιο του πρώτου τους παιδιού, του οποίου όμως δεν ήξεραν το φύλο. Η Ελένη ήθελε να είναι όλα γαλάζια, ενώ ο Γιάννης επέμενε να πάρουν ουδέτερα χρώματα γιατί αν είναι κορίτσι τι θα κάνουν τα γαλάζια αρκουδάκια. Τέλος πάντων, η Ελένη περιέγραψε με λεπτομέρειες την ιστορία και το γέλιο, αγαπημένε μου, πήγαινε σύννεφο. Είχε ξεκαρδιστεί η παρουσιάστρια κι αναρωτιέμαι αν γενικά… ξεκαρδίζονται ΟΛΟΙ με αυτές τις συχνές αναπολήσεις του έγγαμου παρελθόντος!