Χαριτάτος: "Συνάδελφοι μην το κουράζετε..."

26.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Χαριτάτος speakingκαι όταν speakingο Σπύρος δεν έχουμε παρά να τον ακούσουμε και να τον σεβαστούμε. Εδώ και καιρό, που λες, φαινόταν ότι ο Χαριτάτος ήθελε να μιλήσει για τα σενάρια που ακούγονται

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Χαριτάτος speaking και όταν speaking ο Σπύρος δεν έχουμε παρά να τον ακούσουμε και να τον σεβαστούμε. Εδώ και καιρό, που λες, φαινόταν ότι ο Χαριτάτος ήθελε να μιλήσει για τα σενάρια που ακούγονται σχετικά με το μέλλον αυτού και του Γιώργου Καραμέρου στο «10 με 1 Μαζί» και τις φήμες ότι ο ΑΝΤ1 πρόκειται να τους… κατσικώσει την Ευγενία Μανωλίδου μπας και ανεβάσει τα πεσμένα (είναι η αλήθεια) νούμερα της εκπομπής.

Τον έτρωγε τον Σπύρο να μιλήσει, αλλά δεν του δινόταν κιόλας η αφορμή να ανοίξει το στόμα του. Αν το έκανε στο ξεκούδουνο θα δημιουργούσε εντυπώσεις και συζητήσεις. Έτσι, το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε αυτή η άγια γυναίκα η Νανά Παλαιτσάκη και σέρβιρε την αφορμή στον Σπύρο να τοποθετηθεί. Αφορμή ήταν η συνέντευξη της Βίκυ Καγιά σε εβδομαδιαίο περιοδικό κι αν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι της έγινε πρόταση για το «10 με 1 Μαζί».

Αυτό ήταν. Ξεκίνησε ο Χαριτάτος, θέλοντας να μας λύσει ο ίδιος την απορία. «Δεν υπάρχει περίπτωση όσο είμαι με τον Γιώργο μαζί να μπει τρίτο πρόσωπο ανάμεσα μας» σχολίασε και κάπου εκεί έκανε και τα γνωστά του αστεία. Αυτά καλέ που μία τα ρίχνει αυτός και μία πέφτουμε εμείς στα πατώματα και χτυπιόμαστε σαν τα χταπόδια. Όχι από τα γέλια. Από το γεγονός πόση κρυάδα μπορεί να κρύβει ένα κατά τα άλλα αστείο…

«Ούτε άνδρας, ούτε γυναίκα, ούτε παιδί. Εκτός κι αν μείνω εγώ έγκυος». Γελάσαμε πάλι. Μας ενημέρωσε, δε, ότι αυτό προβλέπει το συμβόλαιο τους και για να τους φέρουν κάποιον άλλον, σημαίνει ότι θα έχει λήξει η συνεργασία τους. Μάλιστα. Ήταν κάτι που δεν το γνωρίζαμε η αλήθεια. Και στο σημείο αυτό ο Σπύρος έκλεισε με την ατάκα: «Γι αυτό συνάδελφοι μην το κουράζετε εκεί σε περιοδικά, εφημερίδες κι εκπομπές». Πες ότι έγινε, γιατί λίγο ακόμη και θα παθαίναμε… υπερκόπωση από την κούραση!