Η Μπεκατώρου τραγουδάει Καρατζαφέρη!

27.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτόν τον κόσμο! Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης είναι όπως όλα δείχνουν πολύπλευρο ταλέντο αφού στον ελεύθερο χρόνο του γράφει και τραγούδια!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτόν τον κόσμο! Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης είναι όπως όλα δείχνουν πολύπλευρο ταλέντο αφού στον ελεύθερο χρόνο του γράφει και τραγούδια! Και ποια θα είναι η φωνή που θα τραγουδήσει το κομμάτι που αναμένεται να κάνει θραύση και σουξέ μαζί;


Μα φυσικά η πρώην παρολίγον νυφούλα του, Μαρία Μπεκατώρου που πρόσφατα ξεδίπλωσε τις φωνητικές της ικανότητες στο σόου "Just the two of Us"!
Το τραγούδι λέγεται : "Σκεφτείτε ελληνικά" και φυσικά είναι ένα τραγούδι με περιεχόμενο αφού μιλάει για όλα: το μνημόνιο, τα ελληνικά προϊόντα και μας προτρέπει να αγοράσουμε μόνο προϊόντα από τον τόπο μας!

Αυτά κάνει ο Καρατζαφέρης Σωτήρη μου τα βράδια που κάθεται σπίτι του για να τονώσει το ηθικό μας , γράφει στίχους και τα βγάζει από μέσα του αυτά που θέλει να πει. Σου λέει επικοινώνησε με το γνωστό μουσικοσυνθέτη Γιάννη Ψιμόπουλο, ώστε να μελοποιήσει τους στίχους που έγραψε ο ίδιος και που αναμένεται να γίνει μεγάλο σουξέ.

Πάρε μια ιδέα από τους στίχους που θα ερμηνεύσει η Μπεκατώρου και σε λίγο θα σιγοτραγουδάς και εσύ εμ την ελπίδα ότι αυτό το τραγούδι θα φέρει καλύτερες μέρες:
"Τώρα που ο μισθός έχει μικρότερη αξία, τώρα που η ζωή μας είναι μες στην καχεξία, τώρα που διατάζει το ανελέητο μνημόνιο ήρθε η ώρα για το ελληνικό δαιμόνιο!

Μπορούμε όλοι μαζί να βγούμε μπροστά, αρκεί ν΄αποφασίσουμε σωστά. Μπορούμε όλοι μαζί το φως να το δούμε και φτάνει μεταξύ μας να τα βρούμε.

Σκεφτείτε ελληνικά δεν είναι μακριά η μέρα που η ελπίδα θα γυρίσει, η μέρα που χαμόγελο θ΄ανθίσει, δεν είναι μακριά .Σκεφτείτε ελληνικά, προϊόντα ελληνικά, ελληνικά και μόνο αγοράστε και ευεργέτες της πατρίδας θα΄στε. Σκεφτείτε εθνικά, σκεφτείτε ελληνικά.

Τώρα που στα μάτια σου μπροστά είναι σκοτάδι, φτάνει να σκεφτείς ότι μετά από κάθε βράδυ έρχεται η μέρα και το φως μας πλημμυρίζει είναι κάτι να περιμένεις που αξίζει.

Μπορούμε όλοι μαζί να βγούμε μπροστά, αρκεί ν΄αποφασίσουμε σωστά. Μπορούμε όλοι μαζί το φως να το δούμε και φτάνει μεταξύ μας να τα βρούμε.

Σκεφτείτε ελληνικά δεν είναι μακριά η μέρα που η ελπίδα θα γυρίσει, η μέρα που χαμόγελο θ΄ανθίσει, δεν είναι μακριά .Σκεφτείτε ελληνικά, προϊόντα ελληνικά, ελληνικά και μόνο αγοράστε, και ευεργέτες της πατρίδας θα΄στε. Σκεφτείτε εθνικά, σκεφτείτε ελληνικά".


Εξάλλου μην ξεχνάς Σωτήρη μου, "αύριο είναι μια άλλη μέρα" αλά Σκάρλετ Ο'Χάρα και ο Καρατζαφέρης το ξέρει αυτό πολύ καλά…

Ελένη Αναστασάκη