Η αποχώρηση Μουτσινά & η αντίδραση της Ελένης!

01.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μέχρι στιγμής κανείς άντρας δεν έχει παρατήσει την Ελένη Μενεγάκη (αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η ίδια σε ανύποπτο χρόνο), αλλά για όλους υπάρχει η πρώτη φορά και τούτη επιτέλους ήρθε για την ωραία και μοιραία παρουσιάστρια.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Μέχρι στιγμής κανείς άντρας δεν έχει παρατήσει την Ελένη Μενεγάκη (αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η ίδια σε ανύποπτο χρόνο), αλλά για όλους υπάρχει η πρώτη φορά και τούτη επιτέλους ήρθε για την ωραία και μοιραία παρουσιάστρια. Βρέθηκε ο άνδρας που την παρατά στα κρύα του λουτρού! Και όχι, δεν είναι ο Ματέο Παντζόπουλος, αλλά ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος παραιτήθηκε από τον «Καφέ».

Ο guest συνεργάτης της Μενεγάκη, ο άνθρωπος που πέρυσι ανέλαβε (κι έβγαλε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία) το ρόλο να κάνει την «θλιμμένη βασίλισσα» να γελάει, αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Εξάλλου, φέτος η «θλιμμένη» έγινε» «ευτυχισμένη» και ο Μουτσινάς δεν χρειάζεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη να κάνει τον... γελωτοποιό της «Βασίλισσας». Όπως εξήγησε ο ίδιος το πρωί της Τρίτης, φεύγει από τον «Καφέ» επειδή δεν έχει χρόνο και κάθε φορά που εμφανίζεται ως guestστην εκπομπή, πρέπει να κάνει τον superman για να φτάσει στην ώρα του.

Η Ελένη στενοχωρήθηκε με την απόφαση του Μουτσινά (ποιος θα την κάνει τώρα να γελάει;), αλλά δεν μπορούσε να μη δεχτεί την απόφασή του. Προσπάθησε, δε, να του το ρίξει στις ενοχές του τύπου: «Στενοχωρείς τα φιλαράκια σου στο πάνελ», «Εμένα δεν με σκέφτεσαι. Λες: αυτή τόσα έχει περάσει, με μια στενοχώρια ακόμη τι θα πάθει», αλλά εκείνος σταθερός στην απόφασή του. Όχι, αγαπημένε μου, το τελευταίο με τις στενοχώριες της Ελένης, δεν θα το αναλύσω. Αρνούμαι. Θα ευχηθώ μόνο στην «Βασίλισσα» οι στενοχώριες στη ζωή της να είναι μόνο τύπου... Μουτσινά!