Λιάγκας: "Κλείδωσα την Φαίη στο καμαρίνι..."!

01.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έναρξη χωρίς την Φαίη Σκορδά έκαναν το πρωί της Τρίτης στο «Πρωινό mou», αλλά μία που αντιληφθήκαμε την απουσία της, μία που δε δώσαμε ιδιαίτερη σημασία. Έγκυος είναι η γυναίκα, το πιο πιθανό να πήγε στην τουαλέτα

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Έναρξη χωρίς την Φαίη Σκορδά έκαναν το πρωί της Τρίτης στο «Πρωινό mou», αλλά μία που αντιληφθήκαμε την απουσία της, μία που δε δώσαμε ιδιαίτερη σημασία. Έγκυος είναι η γυναίκα, το πιο πιθανό να πήγε στην τουαλέτα, αντί να τα ξανακάνει στον αέρα. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας με το χαμόγελο του Τζόκερ μάς ενημέρωσε ότι η Φαίη δεν είναι στην έναρξη, επειδή την κλείδωσε στο καμαρίνι για να μην έρθει.

Μετά... ξύπνησε και σηκώθηκε να πει τον καιρό, με την Φαίη να είναι πάντα εξαφανισμένη. Βρε εδώ η Φαίη, εκεί η Φαίη πουθενά η Φαίη, αλλά ο Λιάγκας δεν έδειχνε ταραγμένος. Το αντίθετο έκανε πλάκα με το πάνελ του, οι οποίοι (άκου τώρα) ήταν μες στην τρελή χαρά που έλειπε η παρουσιάστρια. «Λείπει η Φαίη, χορεύουν τα ποντίκια» ένα πράγμα. Ωστόσο, αυτό δεν κράτησε πολύ και μετά την επιστροφή από το πρώτο διάλειμμα, ήρθε και η Σκορδά, η οποία ενημέρωσε τους τηλεθεατές για τους πραγματικούς λόγους της καθυστέρησης της.

Ούτε στην τουαλέτα ήταν, ούτε ο Λιάγκας την είχε κλειδώσει στο καμαρίνι. Απλά τις τελευταίες μέρες, έχει φουσκώσει πολύ η κοιλιά της και το πρώτο ρούχο που φόρεσε δεν της έκανε. Έτσι, χρειάστηκε να δοκιμάσει άλλο. Κι όπως καταλαβαίνεις, όλη η διαδικασία πήρε χρόνο.