Με άλλον τα έφτιαξε, άλλον παντρεύεται!

01.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Αλλού τρως, αλλού πίνεις, αλλού πας και το δίνεις» λέει η λαϊκή ρήση και το αυτό ταιριάζει ταμάμ στην περίπτωση παίκτριας του «Αγρότης Μόνος Ψάχνει». Στον δεύτερο κύκλο ένας από τους έρωτες που παρακολουθήσαμε

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

«Αλλού τρως, αλλού πίνεις, αλλού πας και το δίνεις» λέει η λαϊκή ρήση και το αυτό ταιριάζει ταμάμ στην περίπτωση παίκτριας του «Αγρότης Μόνος Ψάχνει». Στον δεύτερο κύκλο ένας από τους έρωτες που παρακολουθήσαμε ήταν και αυτός ανάμεσα στην Μασένκα και τον Σπύρο. Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο η Ολλανδή παίκτρια είχε εμφανιστεί με τον αγρότη της και όλοι καταλάβαμε (ή τουλάχιστον αυτό μας έδωσαν να καταλάβουμε) ότι η σχέση τους ήτο δυνατή και είχε μέλλον.

Αλλά φευ, καμία σχέση με την πραγματικότητα, αφού στο φινάλε του «Αγρότη» ήρθαν τα πάνω κάτω. Η Μασένκα γνώρισε εκεί τον άλλον αγρότη, Κωνσταντίνο τον οποίο είχαν αφήσει στα κρύα του λουτρού οι «νύφες» Δόξα και Γωγώ. Μάλλον λόγω χαρακτήρα, αν κρίνουμε από τα κουλά που τους έλεγε κάθε φορά. Ωστόσο, αυτό ήτο μία μικρή λεπτομέρεια, στην οποία μήτε που έδωσε βάση η μικρή Ολλανδέζα κι αφού ο έρωτας είναι τυφλός, ήρθε την χτύπησε με το βελάκι του και είδε τον Κωνσταντίνο αλλιώς.

Λίγες μέρες μετά χώρισε με τον Σπύρο, τον οποίο είχε βάλει να κόψει τα νύχια στο πόδι και να κάνει μέχρι πεντικιούρ και τα έφτιαξε με τον... ποιητή του ριάλιτι. Αν έβαλε και τον βαρύ κι ασήκωτο αγρότη να κάνει επίσης πεντικιούρ, θα σε γελάσω. Όμως, η μικρή Ολλανδέζα κατάφερε και του έβαλε βέρα. Συγκεκριμένα, το νεόκοπο ζεύγος του «Αγρότη» αρραβωνιάστηκε στις 28 Νοεμβρίου και το καλοκαίρι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα, για χάρη του η Μασένκα θα βαπτιστεί Χριστιανή και σύσσωμο το σόι από την Ολλανδία θα έρθει στην Ελλάδα για τον γάμο. Το, δε, σόι από την Ελλάδα δέχτηκε με μεγάλη χαρά τη νύφη, ενώ η πεθερά είναι κατενθουσιασμένη που παντρεύει το τέκνο της. Λογικό. Η Μασένκα έχει μετακομίσει στο χωριό του Κωνσταντίνου κι άνοιξαν πρόσφατα καφέ – εστιατόριο. Όσο για τον Σπύρο που έμεινε με το πεντικιούρ στο πόδι; Τα μάζεψε κι επέστρεψε στην Αυστραλία.