Χατζηγιάννης: "Η Ζέτα είναι η γυναίκα της ζωής μου..."! Ε;

02.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη περιμέναμε στην απονομή του πενταπλού πλατινένιου δίσκου του αοιδού, αλλά Ζέτα εδώ, Ζέτα εκεί, τελικά Ζέτα πουθενά. Η ηθοποιός μάς την έφερε

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη περιμέναμε στην απονομή του πενταπλού πλατινένιου δίσκου του αοιδού, αλλά Ζέτα εδώ, Ζέτα εκεί, τελικά Ζέτα πουθενά. Η ηθοποιός μάς την έφερε και δεν εμφανίστηκε στην απονομή, αλλά όχι αγαπημένε μου, δεν μείναμε με τη χαρά. Κι ας είναι καλά γι’ αυτό ο Χατζηγιάννης, ο οποίος σε τρελά κέφια μίλησε στους δημοσιογράφους ανοικτά για τη σχέση τους.

Τα πάντα είπε ο αοιδός. Η μία «καυτή» δήλωση μετά την άλλη και η μία αποκάλυψη μετά την άλλη. «Η Ζέτα είναι η γυναίκα της ζωής μου» δήλωσε και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Και δεν ήταν η μόνη βαρυσήμαντη δήλωση που έκανε το βράδυ της Τρίτης. Ευχήθηκε η καλή του να είναι το τυχερό της ζωής του, η σχέση τους να κρατήσει για πολύ, ενώ δεν έκρυψε ότι θέλει ένα παιδί. «Θέλω πολύ ένα παιδάκι. Το έχω αφήσει στην τύχη του κι ελπίζω να συμβεί κάποια στιγμή».

Είχε, δε, τόσα κέφια ο αοιδός που έκανε και μία... ανάλυση του απόλυτου κι ανέλπιστου έρωτα που βιώνει τους τελευταίους έξι μήνες και του συμβαίνει πρώτη φορά στη ζωή του. «Κάποια στιγμή έρχεται ένας άνθρωπος στη ζωή σου και σου αλλάζει όλη σου την κοσμοθεωρία. Εγώ προσωπικά το βλέπω αρκετά σοβαρά το θέμα» είπε κι έλαμπε ολόκληρος, με το χαμόγελο να μη σβήνει καθόλου, λες και το είχε ζωγραφίσει. Κάτι που σχολίασαν οι δημοσιογράφοι... «Λάμπεις» του είπαν για να απαντήσει εκείνος: «Είναι να μη λάμπω»; Έλα ντε.

Κοίταξε, δε σου τυχαίνει κάθε μέρα να έχεις μπροστά σου έναν Χατζηγιάννη όλο κέφι και όρεξη να πει τα πάντα, γι’ αυτό και οι ρεπόρτερ πήραν θάρρος και τον ρώτησαν ο, τι τους ερχόταν εκείνη τη στιγμή. Από το αν θα δει την Ζέτα στο Dancingwiththestars, μέχρι αν θα τον δούμε κάποια στιγμή πρώτο τραπέζι πίστα στον Αντώνη Ρέμο!!! Και για να καταλάβεις, αγαπημένε μου, πόσο ερωτευμένος είναι ο Χατζηγιάννης, απάντησε και στην ερώτηση αυτή, λέγοντας ότι φέτος δεν θα τον δούμε να επισκέπτεται κάποια πίστα! Όσο για την Ζέτα και την απουσία της από την απονομή; Σύμφωνα με τον αγαπημένο της, ήθελε να βρεθεί, αλλά δεν μπόρεσε γιατί είχε να κάνει κάτι σημαντικό. Χμ, μήπως να δει το τελευταίο επεισόδιο του Ονούρ;