Κοκκίνου: Ερωτευμένη με 22χρονο μπασκετμπολίστα!

03.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Καινούργια αγάπη μου κλείνει το μάτι, μου χαμογελά....» Αν ισχύουν οι φήμες των τελευταίων ημερών, τότε το τραγούδι αυτό ταιριάζει ταμάμ στην περίπτωση της Έλλης Κοκκίνου, η οποία φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

«Καινούργια αγάπη μου κλείνει το μάτι, μου χαμογελά....» Αν ισχύουν οι φήμες των τελευταίων ημερών, τότε το τραγούδι αυτό ταιριάζει ταμάμ στην περίπτωση της Έλλης Κοκκίνου, η οποία φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο νεαρού μπασκετμπολίστα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, αλλά και τους ισχυρισμούς πολύ κόσμου, η αοιδός εδώ και τρεις μήνες είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Μπόγρη, παίκτη του Παναθηναϊκού.

Και ο νέος αυτός έρωτας έχει ανανεώσει τα μάλα την Έλλη, η οποία 11 μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη χαμογελά ξανά, λόγω έρωτα. Η ίδια ούτε επιβεβαιώνει, μα ούτε και διαψεύδει τις φήμες, υποστηρίζοντας ότι δεν θα μπει ποτέ στη διαδικασία να μιλήσει για τα προσωπικά της. Αλλά όσοι γνωρίζουν για το νέο ειδύλλιο, λένε ότι το ζευγάρι βρίσκεται στην καλύτερη του φάση.

Σύμφωνα με το People, η γνωριμία τους έγινε στο All Star Game τον περασμένο Μάρτιο στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου η Κοκκίνου ήταν εκεί για να τραγουδήσει. Ο Μπόγρης κάποια στιγμή σηκώθηκε και χόρεψε στους ρυθμούς της Έλλης, της έστελνε φιλιά και γενικά έκανε ο, τι περνούσε από το χέρι του για να της τραβήξει την προσοχή. Το τελευταίο το πέτυχε, αλλά δυστυχώς για εκείνον η γνωριμία δεν προχώρησε.

Ωστόσο, ο 22χρονος Γιώργος (που τού είχε γυαλίσει η αοιδός) δεν το έβαλε κάτω. Έμαθε ότι εκείνη προπονείται στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σταδίου και φρόντισε να την βρει. Για να μη στο πολυλογώ, το στενό μαρκάρισμα του νεαρού και ο τρόπος που χειρίστηκε το φλερτ, φαίνεται ότι γοήτεψαν την Κοκκίνου και οι όποιες αμφιβολίες της ξεπεράστηκαν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η "πολιορκία της Έλλης" ξεκίνησε από το καλοκαίρι. Και η αοιδός βρίσκεται στην καλύτερη της φάση, μετά από μία δύσκολη χρονιά.

Υ.Γ. Συμπέρασμα από τη new love in town: Η νέα γενιά έχει άγνοια κινδύνου στην "χυλόπιτα". Όχι, σαν τους μη μου άπτου της δικής μας.

Υ.Γ.2 Εδώ που τα λέμε, είναι ωραιότατο το 22χρονο. Δύσκολα λες το no...