Ι. Παπαζήσης: "Σύντροφός μου έχει κάνει δύο εκτρώσεις"!

03.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ήταν ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος αποκάλυψε τις απίστευτες λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, σε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε δύο μελανές στιγμές της ζωής του

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ήταν ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος αποκάλυψε τις απίστευτες λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, σε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε δύο μελανές στιγμές της ζωής του, όταν κάποια σύντροφός του είχε μείνει έγκυος και τότε το ζευγάρι προχώρησε σε εκτρώσεις.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον ηθοποιό αν έχει μείνει ποτέ έγκυο κάποια κοπέλα του κι εκείνος χωρίς να κρύψει τα λόγια του προχώρησε στην αποκάλυψη. Εξήγησε, δε, ότι την περίοδο εκείνη ήταν μικροί και δεν θα μπορούσαν να γίνουν γονείς, αφού είχαν άλλες προτεραιότητες. «Είναι κάτι στενάχωρο και πολύ σκληρό για εμένα» δήλωσε ο παραλίγο πατέρας, ο οποίος όμως τώρα αν ερχόταν ένα παιδί, θα ζητούσε από τη σύντροφό του να το κρατήσουν και να το μεγαλώσουν.