ΚαραμεροΧαριτάτοι: Η συνάντηση με Λάτσιο ανατρέπει το σκηνικό!

03.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Είχαν βουίξει τα μεσημεριανάδικα και τα τηλέ-παράθυρα. Εκπομπές ολόκληρες στήθηκαν και μελάνι χύθηκε για την περίπτωση των ΚαραμεροΧαριτάτων και το θρίλερ που εκτυλίσσεται γύρω από την παραμονή τους ή όχι στον ΑΝΤ1.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Είχαν βουίξει τα μεσημεριανάδικα και τα τηλέ-παράθυρα. Εκπομπές ολόκληρες στήθηκαν και μελάνι χύθηκε για την περίπτωση των ΚαραμεροΧαριτάτων και το θρίλερ που εκτυλίσσεται γύρω από την παραμονή τους ή όχι στον ΑΝΤ1. Κι εκεί που αγαπημένε μου ήμασταν πεπεισμένοι (όχι άδικα θα έλεγα) ότι το δίδυμο θα μας αποχαιρετήσει με το κλείσιμο του Τριώδιου (δηλαδή τέλη Φλεβάρη) μαθαίνουμε τώρα ότι είχαν συνάντηση με τον «θείο» Λάτσιο και τα νέα για εκείνους είναι ευχάριστα.

Τα δεδομένα άλλαξαν κι εκεί που φαινόταν ότι το κανάλι είναι δυσαρεστημένο από το πρωινό δίδυμο, όχι μόνο για τις χαμηλές τηλεθεάσεις, αλλά και για τις δηλώσεις και κινήσεις τους τις τελευταίες μέρες, τώρα δείχνει να στηρίζει Καρεμέρο και Χαριτάτο. Εξάλλου, ο Γιάννης Λάτσιος μετά το ραντεβού διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί αντικατάστασης από Χρήστο Φερεντίνο, Ευγενία Μανωλίδου, Νάντια Μπουλέ, Γρηγόρη Αρναούτογλου και όποιον άλλον περνάει έξω από το κτίριο του ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι το δίδυμο συνεχίζει κανονικά στο "10 με 1 Μαζί". Για πόσο θα συνεχίσουν στη ζώνη και αν θα τους βρει το καλοκαίρι, ο "θείος" δεν το ξεκαθάρισε. Αλλά επειδή, αγαπημένε μου, εμείς είμαστε καλοί άνθρωποι και προπάντων απονήρευτοι, θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι ΚαραμεροΧαριτάτοι θα το προλάβουν το κοντομάνικο.

Τέλος πάντων, η ξαφνική συνάντηση των τριών ανδρών έγινε σε καλό κλίμα, φιλικό θα έλεγε κανείς, όπου τα χαμόγελα και τα αστεία δεν έλειπαν. Μάλιστα, η συνάντηση έγινε με την παρουσία τηλεοπτικών καμερών, προκειμένου να απαθανατίσουν την ωραία... ατμόσφαιρα! Το πρωί της Πέμπτης, ο Σπύρος Χαριτάτος αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις, ενημερώνοντας τους τηλεθεατές ότι με τον Λάτσιο είναι... φίλοι και ότι συνεχίζουν κανονικά με σκληρή δουλειά και προσπάθεια.