Υπήρχαν και καλοντυμένες στα βραβεία MAD!

18.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την τιμητική τους είχαν τα μίνι τη βραδιά των βραβείων MAD, λόγω καλοκαιρού αφού πολλές κυρίες της showbiz τα προτίμησαν. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, ήταν τόσο καυτά που σου έκοβαν την
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την τιμητική τους είχαν τα μίνι τη βραδιά των βραβείων MAD, λόγω καλοκαιρού αφού πολλές κυρίες της showbiz τα προτίμησαν. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, ήταν τόσο καυτά που σου έκοβαν την ανάσα αν ήσουν αρσενικό και σου έβγαινε το μάτι αν ήσουν θηλυκό.

Πρώτη και καλύτερη η Βίκυ Καγιά, η οποία δε φτάνει που έχει δύο μέτρα πόδια τα... επιδεικνύει κιόλας για να κάνει εμάς τις υπόλοιπες να σκάμε από το κακό μας. Το μοντέλο/παρουσιάστρια πάτησε το red carpet με τον αγαπημένο της, Νίκο Κριθαριώτη φορώντας ένα σούπερ μίνι τόσο δα στράπλες ροζ φόρεμα. Μίνι στράπλες φόρεμα αλλά σε μαύρο χρώμα προτίμησε και η Δέσποινα Βανδή, η οποία άφησε ελεύθερα τα μαλλιά της.

Γενικά, πολλές κυρίες προτίμησαν να αφήσουν ελεύθερα τα μαλλιά τους, όπως καλή ώρα η Τάμτα η οποία εμφανίσθηκε με λουκ που δεν μας έχει συνηθίσει. Ενδυματολογικά δεν μπορώ να πω ότι είχε κάνει την καλύτερη επιλογή, αλλά σε σχέση με παλαιότερες εμφανίσεις τύπου... Πιερότο η κοντή φούστα και η φούξια μπλούζα με το φραμπαλά ήταν σίγουρα καλύτερα. Κίτρινο μίνι φόρεμα προτίμησε η Νάνσυ Αλεξιάδη, ενώ η Δούκισσα Νομικού έκοψε πολλές ανάσες με το καυτό σορτς και το χρυσό στραπλες τοπ.