"Δύο ξένοι" Καραφώτης - Παπουτσάκη!

19.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει. Γιατί, όλα τα υπόλοιπα μπορεί και να σμίξουν. Ακόμη και δύο πρώην. Στα μουσικά βραβεία του MAD είχαμε δύο τέτοιες συναντήσεις πρώην ζευγαριών.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει. Γιατί, όλα τα υπόλοιπα μπορεί και να σμίξουν. Ακόμη και δύο πρώην. Στα μουσικά βραβεία του MAD είχαμε δύο τέτοιες συναντήσεις πρώην ζευγαριών. Η πρώτη ήταν αυτή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Ράνιας Θρασκιά, οι οποίοι βρέθηκαν στον ίδιο χώρο για πρώτη φορά μετά από τον γάμο της Ράνιας.

Η αμηχανία ήταν έκδηλη, αλλά κανείς ρεπόρτερ - λαγωνικό δεν τους ρώτησε για τη συνάντηση. Ε, βλέπεις η Ράνια είναι πλέον κυρία Φωτοπούλου και μία σχετική ερώτηση θα ήτο το λιγότερο αδιάκριτη. Η δεύτερη συνάντηση ήταν ανάμεσα στον Κώστα Καραφώτη και την Κατερίνα Παπουτσάκη και μπορείς να καταλάβεις τι χαμός έγινε άπαξ και οι δυο τους έφθασαν στα βραβεία χωριστά, ενώ απέφευγε ο ένας τον άλλον.

«Του λαγωνικού το πανηγύρι» έγινε και οι ερωτήσεις που τους έκαναν εννοείται πως δεν είχαν ίχνος διακριτικότητας. «Έχετε χωρίσει»; «Είστε μαζί»; «Μιλάτε μεταξύ σας»; Πανικός. Ο Καραφώτης χαμογελούσε και απαντούσε «Όλα καλά», ενώ η Παπουτσάκη περισσότερο αμήχανη απάντησε ένα «Είμαι καλά». Τι να πει κι αυτή. Πάντως, καλύτερο «λαγωνικό» της βραδιάς αναδείχθηκε η Χρύσλα της Ελένης Μενεγάκη, στην οποία ο Κώστας είπε εμπιστευτικά ότι αυτή την εβδομάδα με την Κατερίνα είναι τσακωμένοι. Για την επόμενη εβδομάδα δεν ξέρει. Ο Καραφώτης και η ΕΜΥ δεν κάνουν προβλέψεις τόσο νωρίς. Μου άρεσε, όμως, που μίλησε εμπιστευτικά. Δεν έβγαινε μόνος του στη σκηνή να το πει;