"Όχι, άλλη Μενεγάκη στην παραλία"!

19.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ένα ακόμη εξώφυλλο Ελένη Μενεγάκη να δω και θα βγω στους δρόμους να φωνάζω «Όχι άλλο Μενεγάκηηηηη»! Τι κακό είναι και αυτό, μου λες; Τις τελευταίες δύο εβδομάδες όποιο περιοδικό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα ακόμη εξώφυλλο Ελένη Μενεγάκη να δω και θα βγω στους δρόμους να φωνάζω «Όχι άλλο Μενεγάκηηηηη»! Τι κακό είναι και αυτό, μου λες; Τις τελευταίες δύο εβδομάδες όποιο περιοδικό και να δεις από lifestyle μέχρι και κίτρινου τύπου έχει την Ελένη εξώφυλλο να κάνει μπάνιο πότε με τον γιο της, Άγγελο, πότε με την κόρη της, Λάουρα και πότε με τα δύο μαζί.

Και την έχουν σε όλες τις φάσεις. Τη μία να βάζει αντηλιακή στα παιδιά, την άλλη να βουτάει και την άλλη να παίζει μαζί τους στη θάλασσα. Έχω μάθει απ’ έξω τα μαγιό της παρουσιάστριας, τα κουβαδάκια του Άγγελου, τα μπρατσάκια της Λάουρας. Ούτε μαζί να πηγαίναμε για μπάνιο. Αν συνεχίσουν έτσι, βλέπω την επόμενη εβδομάδα να βάζουν cd με τη φωνή της Μενεγάκη να φωνάζει στην παραλία: «Άγγελε, όχι στα βαθιά παιδί μου».

Ωστόσο, απ’ όλα αυτά τα εξώφυλλα ένα είναι κανονική φωτογράφηση της Ελένης, η οποία ποζάρει στο εξώφυλλο του Down Town με τον γιο της, Άγγελο και μιλάει για την οικογένεια της, για τη μητρότητα (είναι μία προστατευτική μητέρα, αλλά όχι ιδιαίτερα αυστηρή), αλλά και για τα επαγγελματικά της, λέγοντας πως πια δεν την ενδιαφέρουν οι πρωτιές. Αυτό το στάδιο το έχει ξεπεράσει.