Πολυχρονίδη: η κόντρα με τον Λιάγκα για τα μπουτάκια της

08.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η Μαριάννα Πολυχρονίδη βρέθηκε καλεσμένη στο πρωινό των Σκορδαλιά (Φαίη Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα) και τα αίματα άναψαν με τον Γιώργο!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

η Μαριάννα Πολυχρονίδη βρέθηκε καλεσμένη στο πρωινό των Σκορδαλιά (Φαίη Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα) και τα αίματα άναψαν με τον Γιώργο! όχι μην πάει ο νους σου στο πονηρό, απλά ο Γιώργος έκανε στο παρελθόν κάποια σχολιάκια για τα μπουτάκια (είδες έκανα και ομοιοκαταληξία) που καθόλου δεν άρεσαν στο κορίτσι.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάννα είπε στον Λιάγκα ότι τον είχε ακούσει να σχολιάζει στο "Just the two of us" σχετικά με τα μπούτια της. Μα βρε Σωτήρη μου, δεν το καταλαβαίνω αυτό το κόλλημα με τα μπούτια, δηλαδή όλες ανορεξικές πρέπει να είναι επειδή βγαίνουν στο γυαλί;

Τώρα λοιπόν αφού ο Λιάγκας κατάλαβε το σφάλμα του προσφώνησε τη Μαριάννα με τον καλύτερο τρόπο- αφήνοντας στο παρελθόν το σχόλιο περί χοντρών μπουτιών "πολύ ωραία και πολύ σέξι" τη χαρακτήρισε ο Γιώργος σε μια προσπάθεια του να "στρώσει¨από τα λάθη του παρελθόντος.

Όμως η Μαριάννα δεν το άφησε να πέσει κάτω και είπε: "Τι να κάνω ρε Γιώργο; Γιατί σε άκουγα. Να γίνω anorexia nervosa; Έτσι ήμουν στο Just", είπε κατευθείαν η ηθοποιός και πρόσθεσε: "γιατί σε άκουγα που έλεγες ότι έχω χοντρά μπουτάκια". Η Μαριάννα σου λέει ή τώρα ή ποτέ , αφού την έπνιγε το δίκιο. Μπράβο κορίτσι μου και πάλι μπράβο. Τα συγχαρητήρια από όλες τις χοντρό-μπουτίτσες έχεις! Το κορίτσι είπε να προτάξει τα.. τα μπούτια του στο Λιάγκα και πολύ καλά έκανε!

Κατάλαβες Σωτήρη μου, μη δουν μπούτι αμέσως να σε καταδικάσουν. Και επειδή ο Λιάγκας την κατάλαβε τη χαζομαρούλα του προσπάθησε να το "μαζέψει" λέγοντας ότι δεν την είχε δει από κοντά και ότι η τηλεόραση προσθέτει κιλά. Άστα τώρα αυτά , Γιωργάκη γιατί εμένα μου φαίνεται ότι προσθέτει πόντους στη μύτη!

Ελένη Αναστασάκη