Η ελληνική πρεμιέρα του Sex and the City!

28.05.2010
Το Sex and the City είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, όπως φαινόμενο είναι και η «Κάρι Μπράνσο» η οποία έχει εμπνεύσει (απ’ όλες τις απόψεις πολλές γυναίκες). Πώς και
Το Sex and the City είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, όπως φαινόμενο είναι και η «Κάρι Μπράνσο» η οποία έχει εμπνεύσει (απ’ όλες τις απόψεις) πολλές γυναίκες. Πώς και πώς περιμέναμε την πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας για να δούμε από κοντά την Κάρι, την Σαμάνθα, την Μιράντα και την Σαρλοτ στις νέες περιπέτειες τους που αυτή τη φορά φτάνουν μέχρι το μακρινό Άμπου Ντάμπι.

Κι εννοείται ότι με αγωνία περιμέναμε να δούμε τις νέες τους στιλιστικές επιλογές (δια χειρός της δικιάς μας, Πατρίσια Φιλντ) που αν και σε γενικές γραμμές είναι επηρεασμένες από την οικονομική κρίση, παραμένουν λαμπερές και μοναδικές. Την ίδια αγωνία, όμως, είχαν και αρκετές σταρ της εγχώριας showbiz, οι οποίες με μεγάλη χαρά βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα του Sex and the City επί ελληνικού εδάφους. Από την Βάνα Μπάρμπα, την Μαρία Μπακοδήμου, μέχρι την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τη φετινή playmate, Κάτια Δέδε, πολλές ήταν εκείνες που έδωσαν το λαμπερό «παρών» τους. Από την πρεμιέρα, όμως, δεν έλειψε και το ανδρικό στοιχείο, όπως και πολλοί εκπρόσωποι της μόδας, διότι πώς να το κάνουμε; Το SATC είναι η τηλεοπτική «εγκυκλοπαίδεια» της μόδας!