Ποια είπε στην Ελένη "π**τ*να γεννιέσαι";

08.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Λίγη ποιότητα στην εκπομπή της προσπαθεί να βάλει τον τελευταίο καιρό η Ελένη Μενεγακη και στην επίπονη τούτη προσπάθεια οι φούξια καναπέδες της κάθε πρωί αναστενάζουν από τις… ποιοτικές συζητήσεις

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Λίγη ποιότητα στην εκπομπή της προσπαθεί να βάλει τον τελευταίο καιρό η Ελένη Μενεγακη και στην επίπονη τούτη προσπάθεια οι φούξια καναπέδες της κάθε πρωί αναστενάζουν από τις… ποιοτικές συζητήσεις της παρουσιάστριας με τους καλεσμένους της. Το πρωί της Τρίτης η Ελένη είπε να δώσει ένα τσακ ποιότητας καθίζοντας στον φούξια καναπέ της γνωστή συγγραφέα.

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου ήταν η σημερινή καλεσμένη και η εμφάνιση της μόνο ως… best seller μπορεί να χαρακτηριστεί. Αντί να αναστενάξουν οι φούξια καναπέδες από τις φιλοσοφικές ανησυχίες, αναστέναξε η παρουσιάστρια από την αθυροστομία της καλεσμένης. Τη μια ατάκα μετά την άλλη εκτόξευε η συγγραφέας, με κορυφαία εκείνη που είπε με το ανάλογο ύφος: «Ελένη π**τ*να γεννιέσαι, πόρνη γίνεσαι»!!! Κάγκελο η Ελενίτσα, αλλά δεν είχε παρά να συμφωνήσει με τη συγγραφέα και τη σημαντική διαπίστωση της.

Βέβαια, η Δημουλιδου είπε φόρα παρτίδα την απαγορευμένη λέξη «π**τα*να» και όχι μόνο μια και δύο φορές. Επί ένα δεκάλεπτο που κράτησε η συζήτηση για το νέο της βιβλίο, η λέξη ακουγόταν συνέχεια και φευ για την Μενεγάκη η εκπομπή ήταν Live και δεν μπορούσε να βάλει στο μοντάζ μπιμπ. Έτσι, αρκέστηκε να φυσάει και να ξεφυσάει, σκουπίζοντας τον ιδρώτα της. Και λογικό, αγαπημένε μου. Είπε η Ελένη να κάνει τον «Καφέ» της λίγο… «Έχει γούστο» και ήρθε η συγγραφέας και της τον έκανε… «Καφενείο των φιλάθλων»!!!