Βανδή: Θρίλερ με τους φαν της. Απογοήτευση για την πορεία της;

09.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Απογοητευμένη, σε σημείο να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην τραγουδήσει ξανά στην Αθήνα, φέρεται να είναι η Δέσποινα Βανδή. Ο τρόπος που αποχαιρέτησε τον κόσμο στο τέλος των εμφανίσεων

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Απογοητευμένη, σε σημείο να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην τραγουδήσει ξανά στην Αθήνα, φέρεται να είναι η Δέσποινα Βανδή. Ο τρόπος που αποχαιρέτησε τον κόσμο στο τέλος των εμφανίσεων της στο «VOX» και η ατάκα της: «Δεν ξέρω πότε θα τα ξαναπούμε στην Αθήνα. Μπορεί να τα πούμε, μπορεί και όχι» ήταν αρκετή για να ξεκινήσει ένα θρίλερ γύρω από το επαγγελματικό μέλλον της αοιδού.

Σκέφτεται όντως, η Δέσποινα να μην εμφανιστεί ξανά σε πίστα της Αθήνας; Κι αν ναι, τι είναι εκείνο που την οδηγεί στην απόφαση αυτή; Η απάντηση, αγαπημένε μου, φαίνεται ότι βρίσκεται στους φαν της Βανδή, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό μάλλον της έχουν γυρίσει την πλάτη. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απόφαση του fun club «Vandiworld.gr» να μετονομαστεί σε «Gossipworld.gr» απογοήτευσε τα μάλα την αοιδό.

Βλέπεις, με το συγκεκριμένο club η Δέσποινα είχε στενή συνεργασία και ουκ ολίγες φορές είχε δώσει αποκλειστικά. Ωστόσο, το μεγάλο χτύπημα για εκείνη είναι το σημείωμα που έγραψαν οι φαν της στη σελίδα, εξηγώντας το λόγο που γυρίζουν τώρα την πλάτη στην Βανδή. «Διακόπτουμε, λόγω της απογοητευτικής της καριέρας τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, καταλαβαίνεις προς τι η απογοήτευση της Δέσποινας και γιατί σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην εμφανιστεί ξανά στο αθηναϊκό κοινό.

Πάντως, η Βανδή τελευταία το ψάχνει ιδιαίτερα με την καριέρα της και για του λόγου το αληθές, η ίδια έχει παραδεχτεί ότι σκέφτεται να ασχοληθεί με την υποκριτική, αφού έχει σχετική πρόταση. Μετά από όλα αυτά, περιμένουμε με αγωνία να δούμε τελικά τι θα συμβεί με εκείνη, την καριέρα της και κυρίως, περιμένουμε να ακούσουμε τη γνώμη της για την κρίση που περνάει η σχέση της με τον κόσμο.