"Πρωινό mou": Στο κυνήγι του χαμένου μορίου του Σισέ!

09.03.2011

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

«Πουν’το πουν’το το μόριο του Σισέ, ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις». Ή θα μπορούσαμε να πούμε ότι το πρωί της Τετάρτης στο «Πρωινό mou» επιδόθηκαν στο κυνήγι του… χαμένου μορίου του Σισέ! Ο Γάλλος σταρ του Παναθηναϊκού έκανε μία ημίγυμνη φωτογράφηση, αποκαλύπτοντας τα τατουάζ του, αλλά κρύβοντας επιμελώς το μόριο του. Τι το ήθελε και αυτός; Έβαλε την Φαίη Σκορδά σε μεγάλα προβλήματα, αφού μάταια έψαχνε η γκαστρωμένη να βρει το μόριο του!

Στην αρχή αναρωτήθηκε αν έχει γίνει ρετούς στη φωτογραφία, διότι της γυναίκας της φαινόταν κάπως το μόριο. «Κάνει κάπως προς τα κάτω. Μου φαίνεται περίεργο. Λες κι έχει ένα κενό» είπε και σηκώθηκε να δει το περιοδικό για να διαπιστώσει αν όντως υπάρχει… κενό στο πεσμένο παντελόνι του Σισέ. Μέχρι να γίνει αυτό, η Σάσα Σταμάτη οργίασε με τις ατάκες της, καρφώνοντας τον Γιώργο Λιάγκα. «Ο Σισέ έχει αγαλματένιο κορμί. Δεν είναι Λιάγκας».

Τι το ήθελε κι αυτή; Αμέσως πήρε το λόγο ο παρουσιαστής, ο οποίος στάνταρ στο σπίτι έχει τον καθρέφτη της Αλίκης από την χώρα των θαυμάτων που τον δείχνει άγαλμα! Θίχτηκε βλέπεις κι έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μπας και πάνω στη σύγχυση με το κορμί θιχτεί και το μόριο του. «Με έχεις δει γυμνό, Σάσα; Δεν ξέρεις ποτέ τι κρύβεται κάτω από ένα παντελόνι» είπε, αλλά φευ για εκείνον, η Φαίη έψαχνε το μόριο του Τζιμπρίλ και δεν μπήκε καν στον κόπο να επιβεβαιώσει την… κίντερ έκπληξη του συζύγου.

Υ.Γ. Θα αναρωτιέσαι τι γράφω πρωινιάτικα. Αυτοί, πάλι, τι (ξανά) λένε πρωινιάτικα;