Η showbiz ή "αυτοκτονεί" ή κάνει ψυχανάλυση!

10.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Βάσανα, πολλά βάσανα έχει η έρμη και ταλαίπωρη showbiz μας που ή θα αυτοκτονεί ή θα κάθεται στο ντιβάνι ενός ψυχαναλυτή. Τους τελευταίους μήνες, λες κι έχει περονόσπορος και ο ένας μετά τον άλλον διάσημο αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Βάσανα, πολλά βάσανα έχει η έρμη και ταλαίπωρη showbiz μας που ή θα αυτοκτονεί ή θα κάθεται στο ντιβάνι ενός ψυχαναλυτή. Τους τελευταίους μήνες, λες κι έχει περονόσπορος και ο ένας μετά τον άλλον διάσημο αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν είχε αυτοκτονικές τάσεις (κάποιοι έκαναν και απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά στο δεύτερο ντεπόν τους πέρασε ο πονοκέφαλος) ή αποκαλύπτει ότι κάνει για χρόνια ψυχανάλυση.

Ειδικά, η ψυχανάλυση έχει γίνει τόσο της μόδας, που προβλέπω να ανεβαίνουν οι βάσεις στο τμήμα Ψυχολογίας! Είναι το επάγγελμα του μέλλοντος. Δυο τρεις ηθοποιούς με βασανιστικά ερωτήματα ύπαρξης να έχεις και το έλυσες το βιοποριστικό σου. Εξάλλου, τελευταία δεν υπάρχει Έλληνας σταρ από όλους τους χώρους, που να μη δηλώνει σε συνέντευξη ότι έχει επισκεφτεί ή συνεχίζει να επισκέπτεται ψυχαναλυτή. Από την Κατερίνα Λέχου μέχρι την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία αποκάλυψε ότι λόγω κρίσης πανικού κάνει ψυχανάλυση εδώ και τέσσερα χρόνια. Αλλά προβλέπω τον ειδικό που τη βοηθάει, να «πεινάει» σύντομα, αφού η Ζέτα βρήκε τη γιατρειά στο πρόσωπο του Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό οι διάσημοι του τόπου μας, έχουν γίνει πιο τολμηροί και αποκαλύπτουν ότι είχαν ή έχουν αυτοκτονικές τάσεις. Κάποιοι, μάλιστα, την έκαναν την απόπειρά τους, αλλά δεν πέτυχε (ευτυχώς να λες), όπως η Έφη Σαρρή. Άλλοι, όπως η Σάσα Μπάστα που πέρασε μεγάλο ζόρι με τον εαυτό της, τον οποίο δεν άντεχε να βλέπει, για πολύ καιρό σκεφτόταν σοβαρά να αυτοκτονήσει. Ευτυχώς, η κοπέλα αντί για ψυχαναλυτή πήγε σε έναν πλαστικό, της έφτιαξε στήθος, μύτη, στόμα, μπούτι, σπάλα και ήρθε στα ίσια της. Μάλιστα, είναι τόσο ξετρελαμένη με το νέο της στήθος, που στο τέλος θα το ματιάσει η ίδια.

Υ.Γ. Αν δεις την Σάσα να δείξεις ξετρελαμένος με τη νέα της εικόνα. Δεν είμαστε για νέο γύρο αυτοκτονικών τάσεων!!!