Θα ρίξουμε πολύ γέλιο στην Γιουροβίζιον!

10.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις» συμβαίνει ένα πράγμα με την φετινή μας συμμετοχή στην Γιουροβίζιον. Πάνε εκείνα τα χρόνια που οι εκπρόσωποι μας πήγαιναν στον τελικό με δόξες, τιμές, φανφάρες και μπόλικη χρυσόσκονη. Πάνε εκείνα

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

«Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις» συμβαίνει ένα πράγμα με την φετινή μας συμμετοχή στην Γιουροβίζιον. Πάνε εκείνα τα χρόνια που οι εκπρόσωποι μας πήγαιναν στον τελικό με δόξες, τιμές, φανφάρες και μπόλικη χρυσόσκονη. Πάνε εκείνα τα χρόνια που επιστράτευαν τους καλύτερους της πιάτσας για να βοηθήσουν την ελληνική συμμετοχή. Φέτος, ελέω κρίσης η ΕΡΤ πηγαίνει στην Γερμανία πιο μίζερα από ποτέ.

Δε λέμε ότι έπρεπε να συνεχιστούν οι βλάχο-γκλαμουριές του παρελθόντος, ούτε οι υπερβολές και οι άσκοπες σπατάλες. Αλλά αν δεν έχεις τη διάθεση να βάλεις λεφτά για μία εμφάνιση της προκοπής, καλύτερα να μην πας καθόλου. Να πεις: «sorry, αλλά no money, no Eurovision». Ποιος θα σου πει κάτι; Ίσα, ίσα θα πουν ότι μια φορά εμείς οι Έλληνες σκεφτήκαμε λογικά και το κυριότερο, αν δεν πηγαίναμε φέτος στο Βερολίνο, θα γλιτώναμε την κοροϊδία.

Γιατί, αγαπημένε μου, να μου το θυμηθείς, τον Μάιο θα γελάσουν και τα σκυλιά μαζί μας. Ας πούμε, διαβάζουμε σήμερα ότι η ΕΡΤ αποφάσισε να μην κάνει βίντεο κλιπ για τον Λούκα Γιώρκα τη στιγμή που οι άλλες χώρες έχουν ήδη φτιάξει ένα κι έχουν ήδη ξεκινήσει την προώθηση των καλλιτεχνών τους. Εδώ, αποφάσισαν αντί για κλιπ να παίξει στο promo του Λούκα η εμφάνισή του στον ελληνικό τελικό. Και κάπου εδώ, μπαίνουν τα σκυλιά τα οποία θα ρίξουν τρελό γέλιο. Γιατί, αγαπημένε μου την εμφάνιση αυτή προσπαθούμε να την ξεχάσουμε, όχι μόνο εμείς αλλά φαντάζομαι και ο ίδιος ο αοιδός.