Χρουσαλά: από το "Αβέρωφ" στο "Dancing"

11.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η Μαριέττα Χρουσαλά μετά το γάμο με τον Λέο Πατίτσα εξαφανίστηκε. Και πάνω που άρχισα να αναρωτιέμαι που είναι η Μαριέτα οέο, το κορίτσι έκανε την εμφάνιση της για να μας χαρίσει μια μεγάλη είδηση.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η Μαριέττα Χρουσαλά μετά το γάμο με τον Λέο Πατίτσα εξαφανίστηκε. Και πάνω που άρχισα να αναρωτιέμαι που είναι η Μαριέτα οέο, το κορίτσι έκανε την εμφάνιση της για να μας χαρίσει μια μεγάλη είδηση. Μετά το υπερχλιδάτο πάρτι και τους χορούς που έριξε στο γάμο της στο θωρηκτό "Αβέρωφ", πλέον θα την βλέπουμε να ρίχνει χορούς στην σκηνή του "Dancing with the stars".

Μπορεί να μην είναι του Ησαϊα αλλά άλλου είδους που η ίδια δεν ήθελε να αποκαλύψει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, αφού αρκέστηκε στην παρακάτω δήλωση: "κανένας από τους χορούς δεν θα είναι εύκολος" και συνέχισε δηλώνοντας: "Μου αρέσει πολύ ο χορός και την εκπομπή την παρακολουθούσα. Είχα μικρή σχέση με τον χορό και τώρα θα την μεγαλώσω". Αλήθεια και που θα την φτάσεις χρυσή μου; Ας ελπίσουμε μέχρι τον ουρανό και ακόμη πιο πέρα για το καλό όλων μας.

Και πώς πάει το πράγμα ως τώρα; "Έκανα την πρώτη πρόβα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη",είπε η Μαριέτα που όπως είδαμε στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη". Τώρα που λες το κορίτσι έκανε πρόβες με τον νικητή του σόου Θοδωρή Παναγάκο που πήρε πέρυσι την πρωτιά μαζί με την Έρρικα Πρεζεράκου.

Ο Θοδωρής που λες έχει ενθουσιαστεί με την Μαριέττα και την φωνάζει θεά όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Αλήθεια ο Λέο που είναι και τι λέει για όλα αυτά; Πάντως το ζευγάρι επί σκηνής δεσμεύτηκε να μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας! Άντε και να δούμε...

Ελένη Αναστασάκη