Η Μελέτη βλέπει τσόντες, μιλά για τον πρώην και "θάβει" την Κοκκίνου

11.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μην μου πεις πως έχασες την εξομολόγηση- χείμαρρο- ποταμό της Ελεονώρας Μελέτη στο "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Μην μου πεις πως έχασες την εξομολόγηση- χείμαρρο- ποταμό της Ελεονώρας Μελέτη στο "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ναι καλά θυμάσαι, η Μελέτη είχε βρεθεί και πάλι στην πολυθρόνα του Κωστόπουλου πριν 5 μηνάκια περίπου αλλά τώρα, που είναι φρεσκοχωρισμένη και ετοιμάζεται να κάνει πιρουέτες στο "Dancing" υπήρξε λόγος να την δούμε ξανά.

Και την δεν είπε το στόμα της Ελεονώρας που μακραίνει το μαλλί γιατί να σου θυμίσω πως το κοντό άρεσε στο Γιάννη θυμάμαι. Ε, τώρα Γιάννη δεν υπάρχει και η Μελέτη είπε να κάνει αλλαγούλα.

Που λες, η Ελεονώρα είχε ζητήσει να μην μιλήσουν για το χωρισμό της αλλά τελικά φτάσαμε να κάνουμε μνημόσυνο κανονικό στην ξεψυχισμένη σχέση της με τον Γιάννη Ολζιέρκσι και να ακούμε αν ο Γιάννης τη ζήλευε κι αν εκείνη έκανε κατινιές όσο τα είχαν. Κι εκεί πέταξε το μεγαλειώδες:



"Δεν ζήλευε ο Γιάννης ή μάλλον δεν έδειχνε ότι ζήλευε. Δεν κοίταγε και ποτέ δεν μου είχε δώσει τέτοιο δικαίωμα. Μπορεί μερικές φορές να ένιωθα εγώ μία ανασφάλεια δικιά μου και να έλαγα την βλακεία μου... Μακάρι να σε χωρίζουν οι άλλοι. Μακάρι να πιάνεις τον άλλον με γκόμενα, να είναι αληταμπουρία, να είναι για τις κλοτσιές για να έχεις έναν πραγματικό λόγο για να χωρίσεις, καθώς όταν προκύπτουν άλλου είδους προβλήματα, είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστείς κάποιον".


Ε εγώ άκρη δεν βγάζω κουκλίτσα. Γιατί αν δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα και αγαπιέσαι τόσο πολύ με κάποιο, ε μην χωρίζεις. Πάντως η Νονώρα εξομολογήθηκε πως σε οκτώ χρονάκια από τώρα, όταν δηλαδή θα είναι κι εκείνη μια όμορφη σαραντάρα, θα ήθελε να έχει 2 παιδιά, να έχει βρει το άλλο της μισό και να μένει σε ένα σπιτάκι με κήπο κάπου μακρυά από το κέντρο. Α και να μην το ξεχάσω, στα 40 της η Μελέτη δεν θέλει να κάνει τηλεόραση. Κατά την Μελέτη, οι τηλεπαρουσιάστριες πρέπει να παίρνουν σύνταξη πριν τα 40 (ακούς Ελένη Μενεγάκη, Τατιάνα Στεφανίδου, Ρούλα Κορομηλά)!


Γενικά βέβαια, το ζόρι της Μελέτη με τις σαραντάρες δεν σταματά εκεί. Μετά τις παρουσιάστριες καταπιάστηκε και με τις σαραντάρες τραγουδίστριες. Οι ταβανόπροκες που έριξε για την Έλλη Κοκκίνου και τον κατά 18 χρόνια μικρότερο πιθανό σύντροφό της Γιώργο Μπόγρη, τη λαλιά μου έκοψαν:


"Η Κοκκίνου καλά έκανε και τα έφτιαξε με τεκνό. Και ποιος είσαι εσύ που θα βγεις και θα κρίνεις την Κοκκίνου. Αλλά θα ήθελα εγώ να μην κάνω αυτήν την επιλογή στην ζωή μου γιατί έχω άλλα όνειρα για τον εαυτό μου. Έχω ζήσει την ζωή μου, δεν έχω απωθημένα, έχω φλερτάρει, έχω πάει στη Μύκονο και θα θεωρήσω πισωγύρισμα να γυρίσω στα σαράντα μου στην ζωή των είκοσι”.


Πάντως, θέλω Σωτήρη μου να σε ενημερώσω πως η Ελεονώρα δεν έχει πάει ποτέ σε καφεντζού όπως έχουν γράψει διάφοροι και προτιμά να μένει σπίτι να βλέπει τσόντες ενώ δήλωσε την συμπαράστασή της στην εθνική μας πορνοστάρ Τζούλια:

"Εγώ δεν αντέχω την υποκρισία. Η Τζούλια έκανε κάτι και δηλώθηκε. Πρέπει να είσαι πολύ ενοχικός για να δηλώνεις ότι δεν έχεις δει ποτέ τσόντες. Ότι προσπερνάς το filmnet 3 μετά τις 2 το βράδυ και κάνεις σαν να μην είδες τι παίζει” ενώ σε ερώτηση του Κωστόπουλου για το ποιο είδος προτιμά, αποκάλυψε πως τις αρέσουν οι γερμανικές ταινίες πορνό.

Κι αν Σωτηρη μου ενδιαφέρεσαι να κάνεις την κινησή σου με την Ελεονώρα και φοβάσαι μήπως τα ξαναβρεί με το Γιάννη, η ίδια, τόνισε πως πολύ την συγκινούν τα δημοσιεύματα που αφήνουν ένα παραθυράκι επανασύνδεσης με τον πρώην αλλά το τέλος είναι μάλον οριστικό:

"Δεν είμαι και Πυθία, ούτε έχω πάει σε καφετζού για να δω το μέλλον, ωστόσο όταν ένα ζευγάρι χωρίζει, δεν χωρίζει για να τα ξαναβρεί".

Η Κατίνα σου