Γιατί έμεινε μόνη και έρημη η Λέχου;

11.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η Κατερίνα Λέχου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε το τελευταίο διάστημα αλλά και όσα έζησε στο "Νησί" σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "Αthens Hilton Magazine" που συγκλόνισε.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η Κατερίνα Λέχου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε το τελευταίο διάστημα αλλά και όσα έζησε στο "Νησί" σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "Αthens Hilton Magazine" που με συγκλόνισε. Τελικά και οι διάσημοι τραβάνε τα ζόρια τους.

Η Λέχου άνοιξε την καρδούλα της και τα είπε όλα: "Έμεινα μόνη την στιγμή που περίμενα συναισθηματική υποστήριξη" και συνεχίζει: "H χειρότερη στιγμή στη ζωή μου ήταν όταν αντιμετώπισα ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας, παράλληλα με κάτι προσωπικό μου: έμεινα μόνη, την ώρα που περίμενα συναισθηματική υποστήριξη. Φαντάσου τι δύναμη χρειάζεσαι όταν σου τυχαίνει ένας τέτοιος συνδυασμός". Πες το ψέματα!

Η Λέχου που δεν έχει πει ακριβώς ποιο ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, εστιάζει στο ότι έμεινε μόνη όταν είχε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη από υποστήριξη. Τελικά τότε ήταν που συνειδητοποίησε πως έχει ισχυρά αποθέματα δύναμης και βρήκε μέσα της τη δύναμη να ξεπεράσει το πρόβλημα της.Ξέρεις τι είναι να θέλεις να κλάψεις σε ένα ώμο και ο ώμος να έχει πάει περίπατο Σωτήρη μου;

Όσο για τη συμμετοχή της στο "Νησί" , η Λέχου αποκαλύπτει πώς ένιωθε όταν εμφανιζόταν ατημέλητη και αχτένιστη: "Μπορώ να πω ότι η αδιαφορία που επέδειξα για την εξωτερική μου εμφάνιση έδρασε απελευθερωτικά για μένα, καθώς τις περισσότερες φορές, όταν εμφανίζεσαι κάπου, έχεις το άγχος για το πώς θα δείχνεις". Αυτό θα πει ότι της έφυγε ένα μεγάλο βάρος, ξέρεις τι είναι να μη χρειάζεται να παστώνεσαι για να βγεις στο γυαλί; Μεγάλη υπόθεση! Μπράβο στην Κατερίνα που τα κατάφερε τέλεια και ξεπέρασε όλα της τα προβλήματα!

Ελένη Αναστασάκη