Η Ελένη μιλάει πρώτη φορά για τον Ματέο!

14.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, η ώρα που η Ελένη μιλάει για τον Ματέο! Γιατί, πού θα πήγαινε αγαπημένε μου; Θα ερχόταν κάποτε και η στιγμή ετούτη. Και η σημερινή που η Μενεγάκη είχε κάνει μπούκλα το μαλλί και ήτο πιο ευδιάθετη

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, η ώρα που η Ελένη μιλάει για τον Ματέο! Γιατί, πού θα πήγαινε αγαπημένε μου; Θα ερχόταν κάποτε και η στιγμή ετούτη. Και η σημερινή που η Μενεγάκη είχε κάνει μπούκλα το μαλλί και ήτο πιο ευδιάθετη από ποτέ, ήταν η καλύτερη ευκαιρία να μιλήσει για το νέο της αγαπημένο. Καλά, μη φανταστείς ότι μπήκε σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, αλλά αυτή ήτο η πρώτη φορά που μίλησε για την πρώτη της επίσημη έξοδο με τον Παντζόπουλο, σε αθηναϊκό θέατρο πριν ένα μήνα.

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Αφορμή στάθηκε η παρουσία της Σοφίας Μουτίδου, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση που παρακολούθησε η παρουσιάστρια. Η Ελένη ξεκίνησε, λέγοντας ότι πέρασε πολύ ωραία εκείνη τη βραδιά, με την ηθοποιό να πιάνεται από αυτό και να σχολιάζει ότι καλύτερα πέρασε ο κόσμος που παρακολουθούσε την Ελένη με τον συνοδό της. «Όλοι την Ελένη κοιτούσαν. Ε... καταλαβαίνετε το λόγο» είπε η Μουτιδου και το Ελενάκι όχι μόνο δεν την έκοψε (όπως θα έκανε τον παλιό καλό καιρό του κρυφτού), αλλά συνέχισε την κουβέντα.

«Κλεφτές ματιές μου έριχναν... Περισσότερο νομίζω ότι αναρωτιόνταν του στυλ: να η Ελένη βγήκε από το σπίτι και πήγε σε δημόσιο χώρο. Να δούμε τι κάνει, με ποιον είναι, πώς είναι αυτός». Με το τελευταίο έχει δίκιο. Τόσο καιρό όλο σε παπαράτσι στιγμές βλέπουμε τον Ματέο, να μη δούμε πώς είναι live το αγόρι που της έκλεψε την καρδιά; Κάπου εκεί, η κουβέντα πήγε στην ατάκα που ακούγεται στην παράσταση «Δεν έρχεται κι εκείνη η Μενεγάκη με τον καινούργιο γκόμενο, να γλιτώσουμε». Η Ελένη μόνο ενοχλημένη δε φάνηκε, σχολιάζοντας στην Μουτίδου ότι οι πρωταγωνιστές εκείνο το βράδυ το ευχαριστήθηκαν. Την έκαναν την πλακίτσα τους.

Ωστόσο, αγαπημένε μου, τα καλύτερα ήρθαν λίγο παρακάτω. Είπαμε, το Ελενάκι σήμερα είχε ανάλαφρα κέφια, σαν το μαλλί της. Αποκάλυψε, λοιπόν, ότι εκείνο το βράδυ είχε πεθάνει της δίψας, αλλά δε σηκώθηκε από τη θέση της, για να μην την σχολιάσουν. «Διψούσα πολύ, αλλά μόλις γύρισα και είδα τη λαοθάλασσα, είπα... θα μείνεις εδώ και θα γκαγκανιάσεις. Για νερό δεν θα σηκωθείς». Απορία: Άμα κατουριόταν, πάλι το ίδιο θα σκεφτόταν; Μπορεί τελικά, να είναι εκπαιδευμένη για τέτοιες δύσκολες αποστολές.