"Νοικοκυρές": Αποβολές και διαζύγια στην κάμερα!

28.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τελικά, αυτές οι «Νοικοκυρές» του ΑΝΤ1 έχουν πολύ γέλιο και όχι δεν αναφέρομαι στον τρόπο που πιάνουν το ξεσκονόπανο. Αυτό, άλλωστε το επιχείρησαν στο πρώτο επεισόδιο, αλλά αποδείχθηκε πιο δύσκολο σπορ και από το scuba diving.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τελικά, αυτές οι «Νοικοκυρές» του ΑΝΤ1 έχουν πολύ γέλιο και όχι δεν αναφέρομαι στον τρόπο που πιάνουν το ξεσκονόπανο. Αυτό, άλλωστε το επιχείρησαν στο πρώτο επεισόδιο, αλλά αποδείχθηκε πιο δύσκολο σπορ και από το scuba diving. Οι «Νοικοκυρές» έχουν γέλιο με την σοβαρότητα που έχουν πάρει το ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστούν. Τις βλέπεις και είσαι σίγουρος ότι οι έξι κυρίες νομίζουν ότι πρωταγωνιστούν στα... Μυστικά της Εδεμ. Γιατί, πώς αλλιώς να εξηγήσουμε την κάκιστη ερμηνεία τους κάθε φορά που ανάβει η κάμερα;

Εννοείται, ότι στο τελευταίο επεισόδιο είχαμε ακόμη έναν... σκυλοκαβγά άνευ λόγου και αιτίας, αλλά είχαμε και φο-βε-ρες αποκαλύψεις. Προσωπικά και οικογενειακά δράματα. Η Φώφη Μαστροκώστα φαίνεται ότι βαρέθηκε να έχει το ρόλο της κομπάρσου και είπε να περάσει μπροστά. Και ποιος καλύτερος τρόπος να ανοίξει την καρδιά της στην κολλητή της Ορθούλα και σε όλο τον κόσμο (αυτός που τέλος πάντων, τις παρακολουθεί).

Η αδελφή Γωγούς αποκάλυψε ότι ο γάμος της δεν είναι τόσο υπέροχος όσο δείχνει και για του λόγου το αληθές, σκέφτεται να χωρίσει. Επειδή, η αποκάλυψη ήταν συγκλονιστική, έπρεπε να υπάρχει και η κατάλληλη ατμόσφαιρα. Κι επειδή αυτές οι «Νοικοκυρές» δεν είναι σαν εμάς, ακόμη και σε τέτοια ζητήματα, η Μαστροκώστα μάς έδειξε πώς χωρίζουν οι... Real housewives of Athens. Καλούν την κολλητή, βάζουν κόκκινο κρασί στο κολονάτο από το καλό σερβίτσιο, κάθονται μπροστά από το αναμμένο τζάκι και.... κι εκεί που περιμένεις να της κάνει... πρόταση γάμου, της λέει ότι σκέφτεται να πάρει διαζύγιο.

Η άλλη αποκάλυψη ήρθε από την Ορθούλα (είχαν την τιμητική τους οι δύο κολλητές) η οποία επισκέφτηκε την έγκυο φίλη της στο βαφτιστήρι της. Η έγκυος είναι πέντε μηνών και η λογική λέει ότι στο διάστημα αυτό οι δύο γυναίκες έχουν συναντηθεί και άλλες φορές. Αλλά όχι, αγαπημένε μου, στην Ορθούλα ξύπνησαν λυπηρές αναμνήσεις σε αυτή την επίσκεψη. Άραγε, όταν ανοίγει η κάμερα για να γράψει, κάνει ένα τσαφ και η καρδιά και όλες θέλουν να την ανοίξουν;

Έτσι, η Ορθούλα υπενθύμισε στη φίλη της την περίοδο που έχασε το παιδάκι της. Μετά στην κάμερα, εξήγησε ότι είχε μείνει έγκυος από πρώην σύντροφό της, αλλά εκείνος δεν ήθελε το παιδί. Αυτή αποφάσισε να το κρατήσει, αλλά δυστυχώς απέβαλε στον τρίτο μήνα. Δεν ξέρω, αν οι εν λόγω κυρίες είχαν στο μυαλό τους ότι ο κόσμος όταν θα έβλεπε τις σκηνές θα έκλαιγε με λυγμούς σα να παρακολουθεί δραματική ταινία, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μας εκνευρίσουν γι ακόμη μία φορά με την... ελαφρότητα του μυαλού τους!!!