Μπουτάκια & βρακάκια στο... Dirty Dancing των stars!

29.03.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Κανονικά, το Dancing θα έπρεπε να λεγόταν... Dirty dancing with the stars. Γιατί και στα δύο πρώτα live έχουμε δει τόσο μπούτι, στήθος, πωπό και βρακάκι κι έχει πέσει τόσο μπαλαμούτι, που μας έχουν βγει τα μάτια έξω. Ακόμη και ημών των γυναικών.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Κανονικά, το Dancing θα έπρεπε να λεγόταν... Dirty dancing with the stars. Γιατί και στα δύο πρώτα live έχουμε δει τόσο μπούτι, στήθος, πωπό και βρακάκι κι έχει πέσει τόσο μπαλαμούτι, που μας έχουν βγει τα μάτια έξω. Ακόμη και ημών των γυναικών. Γιατί, αγαπημένε μου, πώς να μην πάει το μάτι μου στο up skirt της Νάντιας Μπουλέ ή στον πω(πω πω)πό της Νατάσσας Καλογρίδη; Ή πως να αφήσουμε ασχολίαστα τα βρακάκια των διάσημων κυριών που ήταν σε κοινή θέα; Τι δηλαδή μόνο ο Γιάννης Λάτσιος θα παίρνει μάτι;

Στο πρώτο Live, οι κυρίες φόρεσαν κοντά φουστάκια, έβγαλαν μπουτάκια έξω και χόρεψαν τσα τσα. Η χαρά των ανδρών, οι οποίοι επιδόθηκαν σε ένα απολαυστικό οφθαλμόλουτρο. Ακόμη και η Αγγελική Ηλιάδη, που όσο ζούσε ο συγχωρεμένος ούτε αστράγαλο δεν έβγαζε έξω. Τώρα, πέταξε στο πρώτο Live τους κοιλιακούς και στο δεύτερο το στήθος/τούμπανο, αναστατώνοντας τηλεθεατές και οικογένεια Λαζαρίδη, που πόσο να αντέξουν να βλέπουν τη... σέξι χήρα;

Στο δεύτερο Live τα κορίτσια χόρεψαν βαλς. Κανονικά, θα περίμενες ότι τούτη τη φορά θα ήταν πιο μαζεμένες. Αλλά όχι. Ο εν λόγω χορός είναι ερωτικός κι εκεί στο (Dirty) dancing τα έδωσαν όλα. Η χαρά του μπανιστηριού. Οι σταρ φόρεσαν μακριές τουαλέτες, αλλά αυτό δε σήμαινε κάτι. Στις περισσότερες είδαμε τα βρακάκια τους. Να σου πω αγαπημένε μου, τόσο βρακί μαζεμένο δεν θυμάμαι να το έχουμε δει ξανά. Πανικός. Πρώτη και καλύτερη στις αποκαλύψεις, η Μαριέττα Χρουσαλά. Δυστυχώς για εμάς (ευτυχώς για εκείνους) Λεό κι εφοπλίστρια πεθερά δεν είχαν πάει στο live, οπότε χάσαμε πλάνο με την εφοπλίστρια να καμαρώνει το βρακί της νύφης!

Την Ελεονώρα Μελέτη θα την μαλώσω. Άλλα λέει κι άλλα κάνει. Τις προηγούμενες μέρες μας είχε απειλήσει ότι θα βγάλει έξω τα μπουτάκια της στο τρίτο Live, αλλά και στο δεύτερο δεν τα είχε κρυμμένα. Πάλι φάνηκαν και μας έστειλε απροειδοποίητους. Καλά, να μην πω για τον αισθησιασμό (και το απαραίτητο μπαλαμούτι για τις ανάγκες του χορευτικού) πάνω στη σκηνή. Κόκκινο χτύπησε το θερμόμετρο. Όσο για τους άνδρες σταρ; Έπαιζαν μακριά γαϊδούρα, Μπαμ ξε-μπαμ, έτρωγαν τούμπες, γενικά έκαναν τη σκηνή μία παιδική χαρά!