Αποχωρήσεις κι ερωτικά παιγνίδια στο Dancing!

31.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η αποχώρηση του Μιχάλη Ζαμπίδη από το «Dancing with the Stars» σταθηκε αφορμή για ένα νέο γύρο σκανδαλολογίας στο παιγνίδι, που από τη μέρα που ξεκίνησε κάθε λίγο και λιγάκι ακούγονται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η αποχώρηση του Μιχάλη Ζαμπίδη από το «Dancing with the Stars» σταθηκε αφορμή για ένα νέο γύρο σκανδαλολογίας στο παιγνίδι, που από τη μέρα που ξεκίνησε κάθε λίγο και λιγάκι ακούγονται σκάνδαλα, στημένες αποχωρήσεις, προκαθορισμένο αποτέλεσμα από το μέλος της επιτροπής, Γκαλένα Βελίκοβα. Μάλιστα, αυτοί που υποστηρίζουν τα περί στησίματος είχαν «προβλέψει» την αποχώρηση του Ζαμπίδη και τώρα απλά πανηγυρίζουν για την επιβεβαίωση.

Άλλοι, που δεν ανακατεύονται με σκάνδαλα, λένε ότι ο Ζαμπίδης είχε την χειρότερη εμφάνιση από τους υπόλοιπους. Εγώ, πάλι, αν και την ώρα του Dancing σιδέρωνα, μπορώ να πω ότι για δεύτερη Κυριακή δεν ενθουσιάστηκα με τον Σταμάτη Γαρδέλη. Πειράζει; Και στενοχωρήθηκα που έφυγε ο Ζαμπίδης. Πάλι καλά που έμεινε μέσα η Έρρικα Πρεζεράκου και θα έχει το κοινό ενδιαφέρον στα ζευγάρια.

Τι ήταν η πρώτη εμφάνιση της Έρρικας με την ολόσωμη μαύρη φόρμα; Γυναίκα είμαι, αλλά λίγο έλειψε να κάψω το ρούχο. Άξια τα δεκάρια. Εμένα, πάντως, αγαπημένε μου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται εκτός ζευγαριών. Και συγκεκριμένα στον Γιάννη Λάτσιο και την Ζέτα Μακρυπούλια. Εντάξει, είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι ζευγάρι, αλλά κι αυτοί μια χαρά κρατάνε το ενδιαφέρον. Τις καθημερινές διαψεύδουν τα δημοσιεύματα χαρακτηρίζοντας τα μ*&^ και την Κυριακή το βράδυ επιδίδονται σε ένα τηλεοπτικό φλερτ, βγαλμένο από αισθηματική ταινία. Αλλά κομμάτια να γίνει. Κυριακή βράδυ δεν έχει και τίποτε να δούμε, οπότε στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι, δηλαδή το ερωτικό παιγνιδάκι Λάτσιου και Ζέτας.