Γάμος Λόη: Πού ήταν Σκορδά, Τσιμτσιλή κ Χρουσαλά;

31.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κόσμος και κοσμάκης πήγε στην γαμήλια δεξίωση της Βάσιας Λόη την Παρασκευή, από την Σοφία Αλιμπέρτη μέχρι τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που το απόγευμα της Παρασκευής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κόσμος και κοσμάκης πήγε στην γαμήλια δεξίωση της Βάσιας Λόη την Παρασκευή, από την Σοφία Αλιμπέρτη μέχρι τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που το απόγευμα της Παρασκευής την έβγαλε σε ένα ταξί πηγαίνοντας από γάμο σε γάμο. Συγκεκριμένα, από τον γάμο της Γωγούς Μαστροκώστα έφυγε σφαίρα για την δεξίωση της Λόη. Κι αν στην Αττική γινόταν κι άλλο μυστήριο, θα έλεγε του ταρίφα να κάνουν ένα πέρασμα και από εκεί.

Κι αν ο κοτζάμ νομάρχης έγινε χίλια κομμάτια για να προλάβει τα δύο μυστήρια, κάποιες άλλες κυρίες δεν έκαναν καν τον κόπο να πάνε στη δεξίωση της Λόη. Έλαμψαν δια της απουσίας τους Φαίη Σκορδά, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Μαριέττα Χρουσαλά και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απόρησαν γιατί οι τρεις γυναίκες και συνάδελφοι της νύφης, απουσίαζαν. Από τη στιγμή, δε, που πολλοί από το πάνελ τους βρέθηκαν εκεί. Γιατί, όμως, απουσίαζαν οι τρεις;

Της προηγούμενες μέρες δημοσιεύματα έλεγαν ότι η Λόη έστειλε προσκλητήριο στην Σκορδά, αλλά όχι δεν της έπεσε από τα χέρια, αλλά το έριξε κατευθείαν στον κάλαθο των αχρήστων. Η του «Πολύ Μπλα Μπλα» λένε ότι δεν έχει χωνέψει ακόμη το γεγονός ότι η του «Μεσημεριανού Express» την έφαγε στη στροφή και παντρεύτηκε νωρίτερα, κλέβοντας της τη δόξα. Άλλοι, πάλι, λένε ότι την Παρασεκυή είχε γενέθλια ο Λιάγκας (ναι είδα τις ευχές που του έστειλε από την κάμερα και πήγα κατευθείαν για μπάνιο. Κόλλησα με τα μέλια). Επειδή, λοιπόν, είχε γενέθλια ο μέλλων σύζυγος ήθελαν να τα γιορτάσουν prive. Και να φάνε τη γενέθλια τούρτα του Λιάγκα και ουχί την γαμήλια της Λόη.

Η περίπτωση της Τσιμτσιλή είναι πιο απλή. Η διάδοχος της στο «TV Weekend» δεν έλαβε πρόσκληση γι αυτό και δεν πήγε. Κι έτσι, όπως λένε, επιβεβαιώθηκε περίτρανα ότι οι δύο παρουσιάστριες του Alter δεν έχουν καλές σχέσεις. Πάντως, η Σταματίνα έπαιξε πλάνα από τον γάμο και ήτο μες στην ευγένεια και τις εγκάρδιες ευχές. «Η Βάσια μας και η Βάσια μας» το πήγαινε. Μεγάλο ταλέντο η Σταματίνα, φίλε μου. Όσο για την Χρουσαλά δεν ξέρω αν είχε προσκληθεί. Πάντως, η μέλλουσα νύφη το προηγούμενο βράδυ είχε πάρτι για τα εγκαίνια του νέου σκάφους του αγαπημένου της και ως ξενυχτισμένη πού να τρέχει με το μάτι πρησμένο; Φαντάζομαι όλη την Παρασκευή θα καθάριζε και το σκάφος, κομμάτια η Μαριέττα.